Reyting Sonuçları Neden Açıklanmıyor? 22-23 Şubat Reyting Sonuçlarına Nereden Bakılır?

Reyting Sonuçları Neden Açıklanmıyor? 22-23 Şubat Reyting Sonuçlarına Nereden Bakılır?

22-23 Şubat tarihlerinde yayınlaması gereken reyting sonuçlarına ulaşılamıyor. Perşembe ve Cuma günü yayınlanması planlanan listeye erişim şu an yok. İzleyici kitlesi ise, neden reyting sonuçlarının yayınlanmadığını merak ediyor…

TİAK düzenli olarak, reyting sonuçlarını kamuoyu ile paylaşıyor. Ancak son 2 günün verileri paylaşılmadı. Ara ara bu sıkıntılar yaşanıyordu. Yine de 2 gün yayınlanmaması dikkatleri bu yöne çekti.

REYTİNG SONUÇLARI NEDEN AÇIKLANMIYOR?

TİAK, tarafından henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Sosyal medya üzerinden bazı açıklamalar yapıldı. Fakat konu tam olarak netlik kazanmadı. Bu yüzden açıklama yapılmamasının nedeni de bilinmiyor.

22-23 ŞUBAT REYTİNG NEREDEN BAKILIR?

Reyting sonuçlarını açıklayan resmi kurum TİAK. Farklı kurumların açıklamaları olsa da pek çok kesim tarafından itibar edilmiyor. Sosyal medya üzerinden de yapılan paylaşımlar sağlıklı olmuyor.

22 Şubat Perşembe ve 23 Şubat Cuma günü reyting sonuçlarına herhangi bir yerden bakılmıyor. Sadece geçtiğimiz hafta baz alındığında sonuçlara erişmek mümkün. Fakat Cuma kuşağında TRT1!in yeni dizisi “Kara Ağaç Destanı” yer alıyor. Bu yüzden 23 Şubat reyting sonuçlarında değişiklik olabilir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler