İnci Taneleri Son Bölümde Ne Oldu? 14. Bölüm Nereden İzlenir?

İnci Taneleri Son Bölümde Ne Oldu? 14. Bölüm Nereden İzlenir?

9 Mayıs Perşembe günü İnci Taneleri, yeni bölümü ile izleyicinin karşısına çıktı. Bir önceki bölümde heyecanın tavan yaptığı dizide yine bazı detaylar izleyicinin gözünden kaçmadı. Peki bu haftada neler oldu?

Yılmaz Erdoğan’ın canlandırdığı Azem karakteri ile kızı Nehir’in buluşması olacak mı? Sorusu çok soruldu. İnci Taneleri 14. bölümde herkes, yeni bir buluşmayı beklerken farklı bir sürprizle karşı karşıya kaldı. Dizide Nehir ve Cihan karşılaştı. Bu karşılaşma adeta duygu seline neden oldu.

ekran-resmi-2024-05-11-15-37-09.png

İNCİ TANELERİ 14. BÖLÜMDE NE OLDU?

Azem, Nehir ile ilgili ipuçlarının peşinde gitmeye devam ediyor. Ailesini tamamen geride bırakan Nehir için geçmiş artık gizlenemeyecek kadar yakın. Azem ve Cihan'ı takip eden Nehir, sonunda ortaya çıkıyor. Hayatını şekillendirmesinde yaşadığı zorluklarla mücadele verir. Nehir'in babasına ve geçmişine olan öfkesi ilk günkü gibi tazedir. Nehir, ünlü iş insanıyla evlilik hazırlığı yapıyor.

ekran-resmi-2024-05-11-15-37-02.png

Azem ve Cihan'a çok yakın olan genç kız yılın düğünü için hazırlıklarına başlar. Diğer yandan Azem'in Nehir'e ulaşma çabası da devam eder ve Nehir'in bundan haberi vardır. 

Dilber, Yıldız ile yeni iş kurma planları yaparken, tefecilerden zar zor aldıkları para ortadan kaybolur. Zerre, Dilber ve Yıldız'a istemeden de olsa büyük darbe vurur.  Piraye, Azem ile arasındaki duyguların ve iletişimin adını henüz koyamazken Ayça, annesi ve öğretmeni için hayaller kurmaya başlamıştır.

ekran-resmi-2024-05-11-15-37-17.png

SON BÖLÜM NEREDEN İZLENİR?

Son bölümde heyecan dolu anlar yaşandı. İzleyiciyi ekranlara bağlayan İnci Taneleri, reyting sıralamasında yine liderliği bırakmadı. Kaçıran ve tekrar izlemek isteyenler ise, Kanal D’nin resmi internet sitesinde erişebilir.

İNCİ TANELERİ SON BÖLÜM

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler