“Ömer” Dizisi Final Yaptı: İşte Son Bölümde Yaşananlar…

“Ömer” Dizisi Final Yaptı: İşte Son Bölümde Yaşananlar…

Türk dizileri teker teker final yapıyor. Bazıları final yaparken bazıları erken final ile ekranlara elveda ediyor. Geçtiğimiz haftalarda “Korkma Ben Yanındayım” dizisi erken final yapmıştı. Sevilen dizi “Ömer” ise, normal final yaptı...

Star TV’nin sevilen dizisi Ömer, bu hafta final yaptı. Sürpriz bir şekilde final yaptığını duyuran yapım, zamanında diziyi sonlandırdı. İzleyiciler “Ömer” dizisinin bitmesini yerinde buldu. Tadı kaçmadan bittiği için izleyici olumlu karşıladı.

Ömer dizisinin başrollerinde; Gökçe Bahadır, Selahattin Paşalı ve Barış Falay gibi isimler yer alıyordu. Bu hafta dizi 54. bölümde final yaptı. Yönetmen ve oyuncular sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımla izleyicisine veda etti.

ekran-resmi-2024-05-08-12-20-01.pngekran-resmi-2024-05-08-12-20-25.png

DİZİNİN YÖNETMENİNDEN MANİDAR PAYLAŞIM

Yayınlandığı günden bu yana izlenen ve iyi bir reyting sonuçları yakalayan Ömer dizisi hakkında yönetmen Cem Karcı paylaşımda bulundu. Sosyal medya üzerinden Karcı, veda mesajını paylaştı. İşte Ömer dizisinin yönetmeni Karcı’nın sözleri;

“Son defa Ömer diyoruz! Sevginin ve dayanışmanın gücüyle çıktık bu yola. Birilerine dokunabilmeyi, hayatlarında farklı bir bakış açısı yaratabilmeyi amaçladık. Birilerini rahatsız etti belli ki anlattıklarımız, 3. bölümden itibaren İstanbul'daki herhangi bir camiye girmemiz yasaklandı.

ekran-resmi-2024-05-08-12-20-01.pngekran-resmi-2024-05-08-12-23-46.png

Oysa ki niyetimiz ayrıştırmak değil birleştirmekti. Dinin kutuplaşmayı değil sevgiyle birleştirmeyi esas aldığını anlatabilmekti. Yine de elimizden geleni yaptık. Bunu göze sokmadan usul usul edebiyle anlatabildiğimizi düşünüyorum. Bu zamana kadar yanımızda olan olmayan her izleyicimize teşekkür ederim. Bence de erken bir veda bu evet. Ama yeni hikayelerle sizlerle olmayı heyecanla bekliyorum.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler