Beşiktaş, MKE Ankaragücü’nü Devirdi: Finale Çıkan İlk Takım Oldu

Beşiktaş, MKE Ankaragücü’nü Devirdi: Finale Çıkan İlk Takım Oldu

Ziraat Türkiye Kupası’nda ilk finalist belli oldu. 7 Mayıs Salı günü karşı karşıya gelen Beşiktaş ve MKE Ankaragücü maçında gülen taraf ev sahibi oldu. Dolmabahçe’de oynanan rövanş maçını Beşiktaş 1-0 kazandı.

Ziraat Türkiye Kupası’nda yarı final heyecanı dün itibarıyla başladı. Yarı final müsabakasının ikinci maçında Beşiktaş evinde MKE Ankaragücü’nü konuk etti. İki takımında sonunda kadar mücadele ettiği maçı kara kartal kazandı. İkinci yarının son bölümünde gelen golle siyah beyazlı ekip, adını finale yazdırdı.

ekran-resmi-2024-05-08-11-49-57.png

BEŞİKTAŞ’IN YÜZÜ İKİNCİ YARI GÜLDÜ

İlk yarıda gol sesi çıkmayan mücadelenin ikinci yarısında pozisyonlar daha çok oldu. Beşiktaş baskısını artırırken gol 70. dakikada geldi. Sezonun ortasında transfer eilen Muçi, takımını 1-0 öne geçirdi.

Maçta başka gol olmazken Beşiktaş, galip gelen taraf oldu ve finale adını yazdırdı. Diğer yandan Beşiktaş’ta Ghezzal 63’te oyuna devam edemedi. Sakatlık yaşayan futbolcu yerini Alex Oxlade-Chamberlain'e bıraktı.

ekran-resmi-2024-05-08-11-48-56.png

TEKNİK SORUMLU OKTA’DAN AÇIKLAMA

Beşiktaş Spor Kulübü Teknik Sorumlusu Halim Okta, maçın ardından konuştu. Maçı değerlendiren Okta, kupa hedefi olduklarını söyleyerek şunları aktardı;

“Öncelikle çok zor bir mücadele oldu. Bu maçı kazanacağımızı biliyorduk ve çok da inanmıştık. Biz kupayı kazanmak istiyoruz. Bu sezon hedefimiz kupa. Finale kaldığımız için çok mutluyuz. Tüm oyuncularımızı tebrik ediyorum. Hedef kupa olunca ve finale kalınca, Başkanımız Hasan Arat ve yöneticilerimiz soyunma odasına geldiler. Başta onlar olmak üzere, tüm oyuncularımız, bizler, taraftarlarımız ve Türkiye’deki tüm Beşiktaşlılar çok mutlu oldu.

Beşiktaş her zaman şampiyonluğa oynayan bir takım. Böyle oyunlara alışık bir takım. Taraftarlarımız da takımı destekleyen bir halde olunca bizim için her şey çok güzel oldu. Kupayı kazanmak için çok inanmış bir oyuncu grubu var. Sonu güzel biten mücadele dolu bir maç oldu. Çok mutluyuz.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler