Cem Garipoğlu'nun Elindeki Mor Lekelerin Sırrı Çözüldü

Cem Garipoğlu'nun Elindeki Mor Lekelerin Sırrı Çözüldü

17 yaşındaki Münevver Karabulut'un vahşice katili olarak bilinen Cem Garipoğlu'nun cezaevinde çekilen otopsi fotoğraflarında dikkat çeken detay, parmaklarındaki morarmaydı. İşte morlukların nedeni

Cem Garipoğlu'nun Münevver Karabulut'un ölümünden sorumlu tutulduğu vahşi cinayetin ardından cezaevindeki otopsi fotoğraflarında dikkat çeken parmaklarındaki morluklar, merak konusu olmuştu. Yapılan incelemeler sonucunda, bu morlukların neden olduğu belirlendi. Öte yandan, güvenlik kameralarınca kaydedilen son görüntüleri de kamuoyuna sunuldu. Bu gelişmeler, ise cinayetin ve Garipoğlu'nun cezaevi sürecinin detaylarını yeniden gündeme taşıdı.

197 GÜN SONRA TESLİM EDİLMİŞTİ

15 yıl önce, 03 Mart 2009'da gerçekleşen olayda Beşiktaş'ta dehşet verici bir cinayet meydana gelmişti. Bir çöp konteyneri içinde, başı gövdesinden ayrılmış bir kadın cesedi bulundu. Olay yerine gelen polis ekipleri, yaptıkları incelemede bu vahşetin kurbanının 17 yaşındaki lise öğrencisi Münevver Karabulut olduğunu tespit etti. Cinayetin faili olarak ise Cem Garipoğlu ismi öne çıktı. Bu korkunç olay, kamuoyunda büyük infial yarattı ve yıllar boyunca adalet arayışı devam etti.

s-63c37e0c2e786f367d804dfc2f4524d16d549454.jpg

Dehşet veren cinayetin ardından, Garipoğlu'nun izleri karmaşık bir rota çizdi. Olayla ilgili ilk olarak Etiler'deki bir AVM'de kahve içtiği tespit edildi. Daha sonra ise Taksim'den bindiği bir otobüsle Bahçeşehir'deki evine gittiği belirlendi. Ancak bu evine gidişi sonrası izleri kayboldu ve o günden sonra ortadan kayboldu. Garipoğlu'nun kayıplara karışmasının ardından, cinayetten tam 197 gün sonra avukatı tarafından polise teslim edildiği öğrenildi. Bu süreç, cinayetin ardından yaşanan gizemli bir dönemi daha aydınlığa kavuşturmuştu.

s-c30eb48499a1ef521a6e884ab6b8090ed16cb5f3.jpg

CEM GARİPOĞLU ÖLDÜ , YAŞIYOR MU?

Tutuklanmasının ardından Silivri Cezaevi'ne gönderilen Cem Garipoğlu, 10 Ekim 2014'te kaldığı koğuşta yaşamına son verdi. Adli Tıp Kurumu'nun yaptığı incelemenin ve ailesinden alınan DNA örneklerinin ardından cenazesi defnedilmek üzere toprağa verilmişti.

Ancak, intiharının üzerinden 10 yıl geçmesine rağmen Cem Garipoğlu'nun ölmediği ve yurt dışına kaçırıldığı iddiaları sürekli gündemde kaldı. "Cem Garipoğlu öldü mü, yaşıyor mu?" gibi sorular ise hala cevaplanmayı bekliyor. Bu konudaki belirsizlik, olayın detaylarının ve gerçeğin araştırılmasını sürekli olarak gündemde tutuyor.

EN SON GÖRÜNTÜSÜNDE PARMAKLARINDA Kİ MORLUK DİKKAT ÇEKTİ 

Cem Garipoğlu'nun ölümünden hemen sonra jandarma olay yeri inceleme ekipleri tarafından çekilen fotoğraflarda, Garipoğlu'nun parmağındaki morarma detayı dikkat çekmişti. Ancak yapılan detaylı incelemeler sonucunda, bu morlukların jandarma tarafından parmak izi çalışması sırasında kullanılan mürekkepten kaynaklandığı ortaya çıktı. 

cem-garipoglu-001-1.webp

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler