“Kim Milyoner Olmak İster” Yarışmasında Duygu Dolu Anlar: İmirzalıoğlu Gözyaşlarını Tutamadı…

“Kim Milyoner Olmak İster” Yarışmasında Duygu Dolu Anlar: İmirzalıoğlu Gözyaşlarını Tutamadı…

Televizyonların sevilen yarışma programı “Kim Milyoner Olmak İster” yine Türkiye gündemine oturdu. Depremzede bir yarışmacının katıldığı programda duygu dolu anlar yaşandı. Tüm stüdyo buz kesildi…

Kim Milyoner Olmak İster isimli yarışmasında yeni bölümde tüm Türkiye’yi duygulandıran bir olay yaşandı. Depremzede bir vatandaşın katıldığı yarışmada duygu seli milyonları etkiledi. Sunucu Kenan İmirzalıoğlu, yarışmacının anlattıklarını duyunca göz yaşlarına hakim olamadı.

6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremde binlerce vatandaşımız hayatını kaybetmiş ve geride kalanlar büyük travma yaşamıştı. Dün akşam yarışmaya katılan vatandaş ise o günleri tekrardan tüm Türkiye’ye hatırlatmış oldu.

ekran-resmi-2024-05-13-14-01-49.png

İMİRZALIOĞLU VE TÜM TÜRKİYE AĞLADI

Kim Milyoner Olmak İster adlı yarışmaya 29 yaşındaki Aylin Karakuş katıldı. Depremde sol bacağımız diz üstünden kaybeden yarışmacı o günlerden kesit paylaştı. Kenan İmirzalıoğlu, o anları dinlerken ise göz yaşlarını tutamadı.

“Ben ağlamak istemiyorum, hep gülmek istiyorum, hep yaşamak istiyorum” diyen yarışmacı Karakuş, tüm Türkiye’yi göz yaşlarına boğdu. Aylin Karakuş sözlerine şu şekilde devam etti;

“O kadar baş edilmez bir şey. Durduk yere kayıplar çok zor. Bir gün bile bacağıma üzülmedim. Aa benim bacağım gitti ben ne yapacağım şimdi? demedim hiçbir zaman. Bu yaşa kadar bacak vardı yürüyebiliyordum ama annem ve abim beni bitirdi. Hayatım onlardan sonra çok değişti. Ben 30 yaşına nasıl geleceğim diye bazen kendime soruyorum, abim 29 yaşındaydı. Çok zor.”

ekran-resmi-2024-05-13-14-03-16.png

O anlarda çok daha fazla dayanamayan İmirzalıoğlu, yarışmacıya sarıldı. O anlar ise, duyguların tavan yaptığı dakikalar oldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler