Survivor All Star’da Sürpriz Veda: İşte Haftanın Adadan Ayrılan Yarışmacısı!

Survivor All Star’da Sürpriz Veda: İşte Haftanın Adadan Ayrılan Yarışmacısı!

Hafta sonu Survivor’da heyecan üst seviyeye çıktı. Eleme heyecanın yaşandığı son haftada adaya veda eden yarımacı da belli oldu. İşte eleme potasında yer alan 4 aday ve yarışmaya veda eden isim…

TV8’in sevilen yarışma programı Survivor All Star, karışık duyguların yaşandığı düello ve eleme ile ön plana çıktı. Eleme potasında 3 erkek bir kadın aday yer aldı. Ayrıca yarışmanın başından bu yana Atakan ilk defa eleme potasına gitti.

İlk eleme adayı Sercan Yıldırım olurken sırasıyla; Yunus Emre, Avatar Atakan ve Aleyna Kalaycıoğlu adada kalabilmek için yarıştı.

Avatar Atakan; “İlk defa düellodayım. Kader diyeceğim ama kader değil sanki ben kendim ettim. Bu 2 günde bir düşüşteydim ve bugün buradayım. Bir yükseliyoruz, bir düşüyoruz. Önemli olan buradan çıkmak” yorumlarıyla dikkat çekti.

ekran-resmi-2024-05-13-17-45-27.png

YUNUS EMRE, ZORLU MÜCADELEDEN GALİP AYRILDI

Son 4 eleme adayından Yunus Emre ile Sercan Yıldırım karşılaştı. Düelloda çekişme son ana kadar yaşandı. Yunus Emre, rakibini 5-4’lük skorla yenerek adada kalmayı garantiledi.

Bir diğer eşleşmede ise Atakan, Aleyna’ya fark attı. Parkuru başarılı şekilde tammalayan Avatar Atakan, 5-0’la galip geldi.

ekran-resmi-2024-05-13-17-45-41.png

ADAYA SERCAN VEDA ETTİ

Final düellosunda ise Aleyna ve Sercan adaya veda etmemek için yarıştı. Nefeslerin tutulduğu son oyunda Aleyna Sercan Yıldırımı 5-1 mağlup etti ve evine yolladı.

Adaya sürpriz bir şekilde veda eden Sercan Yıldırım ise son düşüncelerini paylaştı. Sercan,

“Bu sene Survivor benden ne istediyse vermeye çalıştım açıkçası. Üzgün müyüm üzgünüm ama bir o kadar da haklı bir gururum da var. O yüzden başım eğik değil de dik bir şekilde gitmeyi tercih edeceğim. Kimi kırdıysam kimi üzdüysem kusura bakmasın. Gerçekten de rekabeti sağlayabilmek için belki de bağırdım. Belki de itirazlarım o yüzdendi. O rekabet olmazsa buranın anlamı da olmazdı. O yüzden herkese kusura bakma diyorum.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler