Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı: Ayhan Bora Kaplan Soruşturmasında 4 Kamu Görevlisi Gözaltına Alındı!

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı: Ayhan Bora Kaplan Soruşturmasında 4 Kamu Görevlisi Gözaltına Alındı!

Ayhan Bora Kaplan soruşturması kapsamında yeni bir gelişme yaşandı. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yapılan açıklamada 4 kamu görevlisinin gözaltına alındığı belirtildi. İşte detaylar...

Ayhan Bora Kaplan soruşturması kapsamında yeni bir gelişme yaşandı. Soruşturmanın gizli tanığı S.S’nin ifadeleri doğrultusunda, geçen hafta görevden uzaklaştırılan Ankara İl Emniyet Müdür Yardımcısı, Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü ve Müdür Yardımcısı ile bir komiser gözaltına alındı.

ANKARA CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞI'NDAN AÇIKLAMA GELDİ

Başsavcılık, soruşturmanın titizlikle sürdürüldüğünü bildirdi. Gözaltına alınan yetkililerin ifadeleri ve soruşturmanın gidişatı merakla beklenirken, kamuoyunda büyük yankı uyandırdı.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yapılan yazılı açıklamada,

“Gizli tanık S.S’nin ifadesinde geçen iddialarla ilgili Ankara Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’nde görev yapan 4 kamu görevlisi hakkında Ankara Cumhuriyet Başsavcılığımızca gözaltı kararı verilmiş olup, gözaltı kararı icra edilmiştir. Soruşturma işlemleri titizlikle yürütülmektedir.”

HÜKÜMETE KUMPAS İDDİALARIYLA SARSILAN AYHAN BORA KAPLAN SORUŞTURMASINDA YENİ GELİŞMELER

Ayhan Bora Kaplan soruşturması, hükümete kumpas kurulacağı iddialarının gölgesinde önemini korurken, yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.

Ankara'da geçen hafta 3 polis müdürünün görevden alınmasıyla birlikte, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı harekete geçti. Görevden alınan Ankara İl Emniyet Müdür Yardımcısı, Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü ve Müdür Yardımcısı ile bir komiser hakkında soruşturma başlatıldı.

DİKKAT ÇEKEN BULGULARA ULAŞILDI 

Dün Ankara'da 3 polis müdürü ile bir komiserin evlerinde yapılan aramalarda dikkat çekici bulgulara ulaşıldı. Aramalarda bazı dijital materyallere el konuldu.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, bu gelişmelerin ardından 4 isim hakkında gözaltı kararı verdi. Şüpheliler, gözaltına alındı ve soruşturma kapsamında detaylı sorgularına başlandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler