İnci Taneleri Son Bölümde Neler Yaşandı? 13. Bölüm Nereden İzlenir?

İnci Taneleri Son Bölümde Neler Yaşandı? 13. Bölüm Nereden İzlenir?

Reytingleri alt üst eden İnci Taneleri, yeni bölümünde büyük heyecan yarattı. İzleyenleri büyüleyen gösteri ve sahneleriyle dikkat çekti. Azem’in kızı Nehir’in görülmesi ise merakla beklendi. İşte diziden detaylar…

İnci Taneleri’nde bu hafta Azem’in kızı Nehir dahil oldu. Son bırakma bölümde gizemli olarak bilinen Nehir sonunda ortaya çıktı.

İNCİ TANELERİ 13. BÖLÜMDE NELER OLDU?

BKM imzalı dizinin son bölümünde heyecan adeta zirveye çıktı. Bu sefer Azem’in kızı Nehir, takibe başladı. Babası Azem’i takip eden Nehir, gizliliğini şimdilik koruyor. Dilber, Azem’e olan kırgınlığını sürdürürken Yıldız ile iş kurmaya karar verir. Ayça tesadüfen fark edilen yeteneği ile okulun bahar şenliklerinde görev alır. Ama bu onun için hiç kolay olmayacaktır.

ekran-resmi-2024-05-04-16-45-42.png

Ayça’nın kaygıları, Azem ile Piraye’yi yeniden birbirine yakınlaştıracaktır. Cihan, hayatının düzene girdiğini düşünürken Reyyaz’dan gelen teklif ile büyük bir kararın eşiğine gelir. Cevabı bulduğunu düşündüğü anda ise aşık olduğu kadına dair öğrendiği gerçek, tüm dengeleri değiştirecektir.  Azem, Nehir'den ortaya çıkacak olan bir izi beklerken bir araba tarafından takip edildiğini anlıyor.

ekran-resmi-2024-05-04-16-45-54.png

İNCİ TANELERİ YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

13. bölümle takipçilerini heyecanlandıran İnci Taneleri, 14. bölümün fragmanını paylaştı. Yeni bölümde Nehir’in, babasını takip ettmesi dikkat çekti.

14. bölüm Nehir, babası Azem'i uzaktan uzaktan takip etmeye devam eder. Azem, kızına neden ulaşamadığını merak eder. Nehir, annesinin mezarına giderek onunla dertleşir. Cesaretini toplayan Nehir, Cihan'ın karşısına çıkmaya karar verir. Peki Cihan, kardeşi Nehir'i tanıyacak mı? 

İNCİ TANELERİ 14. BÖLÜM FRAGMANI

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler