Bahar Dizisi Yeni Bölüm Var Mı? Yayınlanmayacak Mı?

Bahar Dizisi Yeni Bölüm Var Mı? Yayınlanmayacak Mı?

Demet Evgar'ın rol aldığı Bahar dizisi yayınlanacak mı? Diziseverler bu sorunun cevabını merak ediyor. Son yapılan açıklamaya göre izleyiciyi hayal kırıklığına uğratacak haber geldi. 7 Mayıs Salı günü Bahar dizisi yayınlanmayacak mı? İşte cevabı...

İnci Taneleri ile dizi sektörüne yön veren Bahar, izleyicisini hayal kırıklığına uğrattı. Bugün yayınlanması planlanan yeni bölüm ekranlarda yer almayacak.

Demet Evgar'ın tekrar ekranlara döndüğü dizi eleştirmenler ve izleyiciyi tarafından takdir topladı. Dizideki canlandırdığı karakterle eski günlerinden kesitler sunan başarılı oyuncu yeniden bir fan kitlesi oluşturdu.

ekran-resmi-2024-05-07-16-00-45.png

BAHAR NEDEN YAYINLANMIYOR?

Dizi tarafından gelen habere göre yeni bölüm yetiştirilemedi. Dizinin bölüm çekiminde bazı aksaklıklar nedeniyle yeni bölüm yayınlanmayacak. Yeni bölüm fragmanı yayınlanmayınca izleyiciler daha çok merak etti.

Show TV’nin sevilen dizisi, Salı günü akşam kuşağında reyting rekorları kırıyor. Ancak dizinin yeni bölümü ekranlarda yer almayacak. Son bölüm olan 12. bölüm yayınlanmayacak. Birsen Altuntaş’ın aktardığı habere göre yeni bölüm çekimleri yetişmedi.

Bir benzer durum İnci Taneleri'nde yaşanmıştı. Dizi bayram tatili öncesinde bölüm çekimlerini yetiştirememiş ve iki haftalık ara vermişti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler