Kurtlar Vadisi İle İlgili Stone’un İtirafına Yanıt Gecikmedi

Kurtlar Vadisi İle İlgili Stone’un İtirafına Yanıt Gecikmedi

Uzun süre türk dizi tarihine damga vuran Kurtlar Vadisi, oyuncu kadrosu ve senaryosuyla büyük ses getirmişti. Yıllar sonra dizide yer alan yabancı oyuncu Sharon Stone’dan önemli bir itiraf geldi. Stone, katıldığı programda bakın ne dedi?

Sharon Stone, TRT World’s düzenlenen bir programa katıldı. Programda Kurtlar Vadisi anısını anlatan ünlü aktör, sette kimsenin İngilizce bilmediğini söyledi. Yıllar sonra gelen itiraf bir anda herkesin dikkatini çekti.

Kurtlar Vadisi’nin efsane sezonunda son bölüm Amerika’da çekilmişti. Bu bölümde yabancı aktör Sharon Stone ve Andy Garcia yer almıştı. Stone, katıldığı programda söyledikleriyle bir anda gündem oldu.

ekran-resmi-2024-05-07-15-05-56.png

"KİMSE İNGİLİZCE BİLMİYORDU"

Sharon Stone, TRT World'deki “Turkish Tea Talk with Alex Salmond” programına konuk oldu. Stone, iyi bir prodüksiyon olduğunu söylese de önemli bir itirafı şu şekilde aktardı;

“Bize cömert bir ücret ödendi. Andy (Garcia) ile sete gittik. Bizden başka kimse İngilizce konuşmuyordu. Türkçe sorularına İngilizce cevap veriyorduk, karşılığı yine Türkçe oluyordu. Ne yaptığımızı bilmiyorduk, kaybolmuş gibiydik. Hiçbir şey anlamadık.”

ekran-resmi-2024-05-07-15-06-09.png

"ŞAŞMAZ’IN İNGİLİZCESİ İLERİ SEVİYE"

Ünlü Aktör Sharon Stone’nun açıklamasının ardından dizinin senaristi olan Bahadır Özdener, yanıt verdi. Yaptığı paylaşımda şunları söyledi;

“Senaryonun tamamı İngilizceydi. Sette İngilizce bilmeyen tek kişi yönetmenimiz Serdar Akar'dı. Zaten set ekibinin tamamı Amerikalıydı. Necati (Şaşmaz) Abi'nin İngilizcesi de kusursuzdur çünkü uzun yıllar Amerika'da yaşadı.

Sharon Stone'la o dönem uzun uzun sohbet ettik. Hatta senaryonun kalitesinden ve entelektüel seviyesinden bahsetti. Şahit gösterdiği Andy Garcia da daha sonra İstanbul'a gelip, tekrar Kurtlar Vadisi'nde oynadı. Şimdi neden böyle bir şey söylediğini bilmiyorum.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler