Apple Etkinliği Ne Zaman, Saat Kaçta, Nereden İzlenir?

Apple Etkinliği Ne Zaman, Saat Kaçta, Nereden İzlenir?

Teknoloji devi Apple’ın merak edilen etkinliği başlıyor. Teknoloji meraklıları etkinlik hakkında araştırma yapıyor. Etkinlik ne zaman, saat kaçta ve Apple etkinliğinde ne tanıtılacak? İşte tüm bu sorunların yanıtları haberimizde…

7 Mayıs Salı günü Apple yeni bir etkinlik tanıtımında bulundu. Bu hem Apple sevenleri hem de teknoloji sevdalılarını harekete geçirdi. Duyuru geçtiğimiz günlerde yapılmış ve takvimi belli olmuştu.

Apple, resmi internet sitesi üzerinden yaptığı paylaşımda özel bir etkinlik düzenleyeceğini duyurdu. Apple şirketinin yaptığı etkinlikler dünya genelinde büyük ilgi görüyor. Türkiye’den de etkinlik teknoloji severler tarafından takip edilecek.

ETKİNLİK SAAT KAÇTA VE NEREDEN İZLENİR?

Apple Etkinliği TSİ 17’de başlayacak. Yapılan açıklamaya göre Türkiye saatine göre öğleden sonra etkinlik yayınlanacak. Etkinlik, Apple’ın resmi sayfalarında paylaşılacak. Hem Apple resmi internet sitesi hem de Apple’ın YouTube sayfasında canlı yayınlanması bekleniyor.

ekran-resmi-2024-05-07-14-49-29.png

APPLE NE TANITACAK?

Apple, bu dönemde yaptığı etkinliklerde daha çok bilgisayar ve iPad üzerine geliştirmelerini paylaşıyor. 7 Mayıs Salı günü gerçekleşecek olan etkinlikte de yeni iPad modellerinin tanıtılması bekleniyor.

Başta iPad Pro olmak üzere iPad Air ve Apple Pencil gibi cihazların yeni versiyonlarının tanıtılması bekleniyor. Bunun yanı sıra, Magic Keyword ve bu cihazlara uygun kılıflarında sunulacağı konuşuluyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler