Fenerbahçe’nin Lige Havlu Atması An Meselesi: Fark 6 Puana Çıktı…

Fenerbahçe’nin Lige Havlu Atması An Meselesi: Fark 6 Puana Çıktı…

Fenerbahçe, şampiyonluk yarışında çok büyük yara aldı. Dün deplasmanda Konyaspor ile berabere kalan sarı lacivertli ekip, Galatasaray’ın tam 6 puan gerisinde kaldı. Diğer yandan kulüp ve takım içinde çatırdamalar başladı…

Trendyol Süper Lig’in kapanış gününde çok kritik iki maç oynandı. Bunlardan biri de Konya’da oldu. TÜMOSAN Konyaspor, Fenerbahçe ekibini ağırladı. Konyaspor, ligde kalma Fenerbahçe ise, şampiyonluk yarışından kopmamak için sahaya çıktı.

İki takımda ilk yarıda oldukça pasif kaldı ve birkaç pozisyon haricinde aksiyon alamadı. İkinci yarıda ise nefes kesen mücadelede Fenerbahçeli futbolcular meşin yuvarlağı bir türlü kalenin içine sokamadı. Böyle olunca da maç başladığı gibi 0-0 bitti.

ekran-resmi-2024-05-07-14-31-28.png

İSMAİL KARTAL’DAN SAATLER SONRA AÇIKLAMA

Fenerbahçe için büyük şok niteliğinde olan skorun ardından taraftarlar ne yapacağını şaşırdı. Sosyal medyada oldukça fazla konuşuldu. Hem futbolcular hem de İsmail Kartal eleştirildi. Maç sonunda ise, Fenerbahçe Teknik Direktörü Kartal, basın toplantısını gecikmeli şekilde gerçekleştirdi. İşte İsmail Kartal’ın açıklamaları;

“Bugün maça iyi başladık, aslında çok da iyi başlamadık ama ilk devre birkaç net pozisyonumuz vardı. Değişiklerle daha baskılı, daha oyunumuzu etkinleştirerek maçı kazanmayı hedefledik. Pozisyonlar da bulduk. Oyuncularım maçın başından sonuna kadar ellerinden geleni yaptılar. Sadece gol bulamadık.

ekran-resmi-2024-05-07-14-31-45.png

Sorumluluk bana ait. 7-8 tane net pozisyona girdik. Değerlendiremedik. Çok üzgünüz. Böyle bir şey beklemiyorduk. Sadece golü bulamadık. Yarışa devam ediyoruz. Matematiksel olarak hala yarışın içindeyiz. Üzgünüz, yolumuza devam ediyoruz. Matematiksel olarak son maça kadar elimizden geleni yapacağız.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler