26 Ocak Cuma Reyting Sonuçları Belli Oldu Mu? İlk 10 Açıklandı Mı?

26 Ocak Cuma Reyting Sonuçları Belli Oldu Mu? İlk 10 Açıklandı Mı?

Hafta içinde reyting sonuçları belli oldu. Dünün reyting sonuçları izleyicinin en çok rağbet ettiği dizlerden oluştu. 26 Ocak Cuma günü reyting sonuçlarında zirve ve ilk 10 nasıl oluştu? Reyting sonuçları açıklandı mı? Detaylar haberimizde…

Hafta içinin reyting sonuçları belli oldu. Veriler, düzenli olarak paylaşılıyor Ancak dünkü sonuçlar henüz açıklanmadı. İzleyiciler 26 Ocak Cuma günü sonuçlarını araştırıyor. TİAK tarafından bir gün sonra açıklanan reyting sonuçları henüz resmi siteye eklenmedi.

Dün gerçekleşen yayınlarda yine film, dizi ve yarışma programları dikkat çekti. Listenin ilk sırasında ise Cuma günlerinin vazgeçilmez dizisi yer aldı.

26 OCAK REYTİNG SONUÇLARI BELLİ Mİ?

Düne ait TİAK, reyting sonuçlarını henüz paylaşmadı. Bir önceki haftayı baz aldığımızda sonuçların hemen hemen aynı olduğu tahmin ediliyor. Cuma günü en çok izlenen dizilerden birinin listenin başında yer aldığı tahmin ediliyor.

Cuma günü; Kızılcık Şerbeti ve Yalı Çapkını dizisi ilk iki sırada yer aldı. 19 Ocak Cuma gününde yer alan iki dizinin yerini koruduğu tahmin ediliyor. İlk 10 içinde; Esra Erol’da, Müge Anlı ile Tatlı Sert, Selçuk Tepeli ile Fox Ana Haber, Arka Sokaklar yer aldığı düşünülüyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler