Nuri Alço’dan İyi Haber Var: Sevenleri Mutlu Eden Gelişme…

Nuri Alço’dan İyi Haber Var: Sevenleri Mutlu Eden Gelişme…

Usta oyuncu Nuri Alço, uzun süredir hastanelerde tedavi görüyordu. Eskişehir’de apar topar hastaneye kaldırılan oyuncu, sonrasında Ankara’ya sevk edildi. Bugün ise, sevenlerini mutlu edecek haber geldi. Usta oyuncu taburcu oldu.

Nuri Alço, Eskişehir’de bulunan evinde ani bir rahatsızlık yaşamıştı. Ramazan Bayramı’ndan bu yana sağlık problemi yaşayan Yeşilçam’ın usta oyuncusu sonunda sağlığına kavuştu.

Beyinde pıhtı atmasından dolayı acilen özel bir hastaneye kaldırılan Nuri Alço, sonrasında Eskişehir Şehir Hastanesi’ne aldırılmıştı. Ardından, Sağlık Bakanı koca devreye girmesiyle beraber Ankara’ya sevki gerçekleştirildi ve burada bir operasyon geçirdi.

İLK HABERİ EŞİ BURCU HANIM DUYURDU

Burcu Alço, eşi Nuri Alço’nun son durumu hakkında sevenlerini sürekli bilgilendirdi. Sosyal medya üzerinden kalbine pil takılacağını duyurmuştu;

“Bu zorlu süreçte yanımızda olup desteğini esirgemeyen herkese ne kadar teşekkür etsem az. Seni çok seviyorum, varlığına, aldığın her nefese şükürler olsun. Bir kez daha binlerce kez daha iyi ki Nuri’m.”

ekran-resmi-2024-04-24-16-41-03.png

OPERASYON BAŞARIYLA GERÇEKLEŞTİ

Sağlık durumuyla ilgili ilk haberi yine Burcu Alço verdi. Nuri Alço’nun günler sonra taburcu olduğunu aktardı. Başarılı operasyonun ardından sağlığına kavuştuğu aktarıldı. Burcu Alço, Instagram hesabından “Terk etmedi sevdan beni. 17 gün sonra… Şükürler olsun” mesajını yayınladı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler