Mehmet Ali Erbil Kendisinden 41 Yaş Küçük Sevgilisine İmam Nikahı Kıydı

Mehmet Ali Erbil Kendisinden 41 Yaş Küçük Sevgilisine İmam Nikahı Kıydı

Ünlü televizyon sunucusu Mehmet Ali Erbil, 41 yaşından küçük sevgilisi Gülseren Ceylan ile Yeniköy'deki evlerinde imam nikahıyla dünyaevine girdi. Detaylar haberimizde...

Ünlü sunucu Mehmet Ali Erbil, kendisinden 41 yaş küçük sevgilisi Gülseren Ceylan ile Yeniköy'deki evlerinde imam nikahıyla dünyaevine girdi. Çift, bugün imam nikahı kıydıklarını açıkladı. İşte detaylar…

images-2024-05-03t045918-564.jpeg

ÜNLÜ ŞOVMEN DÜNYAEVİNE GİRDİ

Televizyon dünyasının ünlü ismi Mehmet Ali Erbil, Yeniköy'deki evinde sevgilisi Gülseren Ceylan ile imam nikahıyla dünyaevine girdi. Erbil ve Ceylan çifti, 41 yaş farklarına rağmen mutluluklarını taçlandırdı. İkilinin nikah törenine sadece yakın çevreleri katıldı. Bu özel anlarını gizli tutan çift, resmi evlilik yapmayı düşünmediklerini belirtti. Mehmet Ali Erbil, geçtiğimiz dönemde olaylı bir şekilde ayrıldığı sevgilisiyle tekrar bir araya gelmiş ve ilişkilerine ikinci bir şans vermişti. Şimdiyse mutlu bir birliktelik için ilk adımı atmış oldu.

tj-yt-rebd.webp

ÇİFT KISA SÜRE ÖNCE BARIŞMA KARARI ALDI

Ünlü sunucu Mehmet Ali Erbil'in, 41 yaş küçük sevgilisi Gülseren Ceylan ile ilişkisi, birçok kişi tarafından merakla takip ediliyordu. İkili arasındaki dikkat çeken yaş farkı ve ilişkilerinin seyri sürekli tartışma konusu olmuştu. Ancak, ilişkilerinin ciddi bir noktaya geldiği düşünülürken ani bir ayrılık kararı almaları herkesi şaşırtmıştı.

Gülseren Ceylan'ın Mehmet Ali Erbil'le ve ilişkileriyle ilgili yaptığı açıklamalar ise büyük dikkat çekmişti. Ancak, çiftin ayrılığı kısa sürdü ve tekrar bir araya gelerek ilişkilerine devam etme kararı aldılar. 

829888-2-t.jpg

ÇİFTTEN SÜRPRİZ İMAM NİKAHI

İlişkilerini dolu düzgün yaşamaya devam eden ünlü çift, bugün beklenmedik bir adım atarak Yeniköy'deki evlerinde imam nikahı kıydıklarını açıkladı. Mehmet Ali Erbil ve sevgilisi Gülseren Ceylan'ın bu kararı, kamuoyunda büyük şaşkınlık yarattı. Çiftin evlilik yolunda attığı bu adım, hayranlarını ve takipçilerini şaşırtırken, yeni bir döneme girmeleriyle ilgili heyecanı da artırdı. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler