Ezel Kadrosu Yeniden Bir Araya Geldi: Herkesin Gözü O İsmi Aradı

Ezel Kadrosu Yeniden Bir Araya Geldi: Herkesin Gözü O İsmi Aradı

Türk dizi tarihine damga vuran Ezel oyuncuları tekrardan bir araya geldi. Oyuncu kadrosuyla bir döneme damga vuran yapım, Ezel ve dayı karakteriyle hafızalardan silinmedi. Etkinliğe ise iki isim katılmaması gözlerden kaçmadı.

Türk dizi sektörünün en iyi dizileri arasında Ezel’de yer alıyor. Birçok izleyici ilk 10 sıralama yaptığında Ezel dizsine de listede yer veriyor. Efsane kadronun yer aldığı yapımda karakterler oyunculuklarıyla ön plana çıkmıştı.

O efsane kadro tekrardan etkinlikte bir araya geldi. “Ezel” dizisinde yardımcı yönetmen olarak görev alan Cem Karcı’nın doğum gününde oyuncu kadrosunun neredeyse tamamı katıldı.

KADRONUN TAMAMI BEYAZLAR İÇİNDE

Kenan İmirzalioğlu, Barış Falay, Sarp Akkaya, Sedef Avcı gibi isimlerinde yer aldığı kadro yönetmen yardımcısı Cem Karcı için bir araya geldi. Karcı’nın yaş günü için özel bir organizasyon düzenlendi.

Bu organizasyonda ayrıca beyaz konsepti yapıldı. Tüm oyunuların beyaz giysilerle yer alması dikkat çekti. Görüntüler kısa sürede sosyal medyada viral oldu.

raw-39ramiz-dayi39-geri-donuyor-053799260.jpg

İKİ İSİM ORGANİZASYONDA YER ALMADI

Neredeyse tam kadro olan Ezel oyuncularında iki eksik vardı. Cansu Dere ve Yiğit Özşener, yaş günü partisine katılmadı. Ancak sosyal medyada daha çok “Ramiz Dayı nerede” yorumları yapıldı.

Tuncel Kurtiz tarafından canlandırılan Ramiz Dayı karakteri dizide çokça konuşulmuştu. Günümüzde de sevenleri bir hayli fazla olan Ramiz Dayı, 2013 yılında aramızdan ayrılmıştı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler