Patiswiss Tartışmasında Son Durum: Şirketin Yeni CEO'su Belli Oldu

Patiswiss Tartışmasında Son Durum: Şirketin Yeni CEO'su Belli Oldu

Patiswiss AG, Türkiye'de gündem olan 'Küflü Çikolata' tartışmalarına yanıt verdi. İşte haberin detayları...

Patiswiss tartışmasında İsviçre'deki Patiswiss AG'den yanıt geldi. İsviçreli çikolata devi Patiswiss AG, Türkiye'deki 'küflü çikolata' tartışmaları ve Yönetim Kurulu Başkanı Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun açıklamaları üzerine sessizliğini bozdu. 

PATİSWİSS AG'DEN TÜRKİYE'DE 'KÜFLÜ ÇİKOLATA' TARTIŞMALARINA YANIT

Son günlerde Türkiye'de yayılan 'küflü çikolata' tartışmalarına İsviçre menşeli çikolata üreticisi Patiswiss AG'den yanıt geldi. Türkiye merkezli şirketle aralarındaki hukuki süreçlere dikkat çekti.

"TÜRKİYE MERKEZLİ PATİSWİSS ÇİKOLATA İLE HERHANGİ BİR İŞ İLİŞKİSİ YOKTUR"

Açıklamada Patiswiss AG, "Merkezi İsviçre'nin Gunzgen şehrinde bulunan Patiswiss AG'nin Ankara, Türkiye merkezli Patiswiss Çikolata ile herhangi bir iş ilişkisi yoktur. Benzer ürün gruplarına ilişkin herhangi bir iş ilişkisi bulunmamakla beraber Patiswiss AG, herhangi bir bilgisi olmadığı için iddia edilen olayla ilgili herhangi bir açıklama yapamamaktadır" 

"Patiswiss AG İsviçre'nin ticari markası birçok ülkede tescil edildiğinden, geçmişte de birkaç kez Patiswiss Çikolata'ya karşı ticari marka kanunu kapsamında marka ihlalinden yasal işlem başlatılmıştır. Tek üretim tesisimiz İsviçre'nin Gunzgen şehrinde bulunmaktadır. Şirket ayrıca yenilenmeyi, güvenliği ve hoşgörüyü temsil ediyor" ifadelerinde bulundu.

3680185-253957a0e2effd60fb161b21744f20fc.jpg

YENİ YÖNETİM KURULU BAŞKANI ELİF ASLI YILDIZ TUNAOĞLU'NUN EŞİ OLDU

Patiswiss Çikolata'nın sosyal medya hesabından duyuru geldi, "23.04.2024 tarihinde yapılan Yönetim Kurulu toplantısı sonucunda Ali Sinan Tunaoğlu’nun Yönetim Kurulu Başkanlığı’na getirilmesine karar verilmiştir. Bu karar Ticaret Sicil Gazetesi’nde ilan edilecektir" ifadeleri yer aldı.

images-2024-04-24t191622-754.jpeg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler