Estetik Ameliyatı Olan Mahmut Tuncer'e Hayranlarından İlginç Yorumlar Geldi

Estetik Ameliyatı Olan Mahmut Tuncer'e Hayranlarından İlginç Yorumlar Geldi

Ünlü türkücü Mahmut Tuncer, tüm yüz gençleştirme ameliyatı geçirerek estetikli ünlüler arasına katıldı. Tuncer'in radikal değişimi sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Hayranlarından ise ilginç yorumlar geldi. İşte detaylar...

Sanat dünyasında estetik ameliyat yaptıran erkek sanatçıların sayısındaki artış dikkat çekiyor. Genellikle genç bir görünüm elde etmek amacıyla yüz germe operasyonlarına başvurdukları gözlemleniyor. Bu trend, erkek sanatçılar arasında giderek daha popüler hale geliyor.

ÜNLÜ TÜRKÜCÜ YENİ GÖRÜNÜMÜYLE HAYRANLARINI ŞAŞIRTTI

Ünlü türkücü Mahmut Tuncer de estetik işlemi yaptıraran ünlüler arasına katıldı. Tuncer'in bu kararı, estetik trendlerine ilişkin kamuoyunda yeni bir tartışma başlattı.

YÜZ GENÇLEŞTİRME OPERASYONU İLE ŞAŞKINA ÇEVİRDİ

62 yaşındaki türkücü Mahmut Tuncer, yüzündeki kırışıklıklardan rahatsızlık duyarak tüm yüz gençleştirme (YouLift) operasyonu geçirdi. Tuncer'in estetik müdahalesi, sanat camiasında ve kamuoyunda geniş yankı uyandırdı. 

6634fbe3740d0845-w1200xh1369-jpg.webp

Sosyal medya kullanıcıları, ünlü şarkıcı Mahmut Tuncer'in son haline ilişkin çeşitli yorumlarda bulundu. Kullanıcılar, "Estetik yapmış", "Görünce tanıyamadım", "Estetik gayet yakışmış", "İyi olmuş yerinde ve kararında", "Botoks yapmış", "Göz altı torbalarını aldırmış" gibi farklı görüşlerini paylaştı. Tuncer'in estetik operasyonu ile ilgili sosyal medyada geniş kitleler tarafından yorumlar yağdı.

6634fb3f77c1d497-w1200xh1700-jpg-001.webp

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler