23 Nisan Reyting Sonuçları Açıklandı Mı? Hangi Dizi Birinci Oldu?

23 Nisan Reyting Sonuçları Açıklandı Mı? Hangi Dizi Birinci Oldu?

Milyonlar izleyicinin merak ettiği reyting sonuçları belli oldu. Survivor All Star, Bahar, Yabani, Mehmed Fetihler Sultanı gibi dizilerin yer aldığı 23 Nisan Salı günü kim birinci oldu? Liderlik koltuğunda sürpriz yaşandı mı? İşte detaylar…

23 Nisan Salı günü reyting sonuçları merak ediliyordu. Show TV’de yayınlanan dizi, Bahar’ın Salı günü olmasıyla reyting de kaçıcı olduğu sorgulanıyordu.

23 Nisan Salı günü ayrıca Ziraat Türkiye Kupası yarı final mücadelesi vardı. MKE Ankaragücü ile Beşiktaş karşı karşıya geldi. Şifresiz olarak verilen maç reyting sıralamasında kendine yer buldu. Ancak birinci sıra yine değişmedi.

ekran-resmi-2024-04-24-14-53-51.png

23 NİSAN HANGİ YAPIM BİRİNCİ OLDU?

Demet Evgar’ın başrolde yer aldığı “Bahar” dizisi, reyting sonuçlarını adeta patlatıyor. Her hafta kendi gününde akşam seansında birinci sırayı almayı başarıyor. İlk 10’daki yerini sağlamlaştıran dizi, bu hafta yeniden kendini göstermiş oldu.

Bahar yeni bölüm ve özet şeklinde iki ayrı program olarak listede ilk iki sırayı aldı. Bahar (özet) ikinci sırada yer alırken, birinci sırada Bahar’ın yeni bölümü buludu.

Üçüncü sırada ise, Ziraat Türkiye Kupası mücadelesi vardı. Survivor All Star ve Mehmed Fetihler Sultanı gibi yapımları geride bırakan müsabaka reyting sıralamasında ilk 3’ün içindeydi.

23 NİSAN REYTİNG SONUÇLARI

  1. Bahar - SHOW TV
  2. Bahar (Özet) - SHOW TV
  3. MKE Ankaragücü - Beşiktaş Karşılaşması - ATV
  4. Survivor All Star - TV8
  5. Müge Anlı ile Tatlı Sert - ATV
  6. Mehmed Fetihler Sultanı - TRT1
  7. Yabani - NOW
  8. Selçuk Tepeli ile Now Ana Haber - NOW
  9. Esra Erol’da - ATV
  10. Show Ana Haber - SHOW TV

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler