Son Dakika: Eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz Evinde Ölü Bulundu

Son Dakika: Eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz Evinde Ölü Bulundu

Eski Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Mehmet Ali Yılmaz, İstanbul Beşiktaş'taki evinde hayatını kaybetti. İlk incelemelerde şüpheli bir durum bulunamadı.

Beşiktaş'ta ikamet eden eski Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Mehmet Ali Yılmaz, kızı tarafından evinde hareketsiz halde bulundu. Olay yerine hemen polis ve sağlık ekipleri yönlendirildi.

Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinde Mehmet Ali Yılmaz'ın yaşamını yitirdiği tespit edildi. Şu an, yetkililer Yılmaz'ın evinde incelemelerine devam ediyor.

6629004b1f006e127a7a7af2-001.jpg

ESKİ BAKAN MEHMET ALİ YILMAZ'A ÖNEMLİ İSİMLERDEN TAZİYE MESAJLARI

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, taziye mesajında "49. ve 50. Hükümetlerde Gençlik ve Spordan Sorumlu Devlet Bakanlığı yapmış, uzun süre Trabzonspor Kulübü Başkanlığı’nda bulunmuş, Türk sporuna önemli katkıları olan, Sayın Mehmet Ali Yılmaz’ın vefatını derin bir teessür ile öğrenmiş bulunuyorum. Merhum Mehmet Ali Yılmaz’a Allah'tan rahmet, ailesine, sevenlerine ve tüm spor camiamıza başsağlığı diliyorum"

Beşiktaş Jimnastik Kulübü, 

"Gençlik ve Spor eski bakanı ve Trabzonspor Kulübü eski başkanlarından Mehmet Ali Yılmaz’ın vefat ettiğini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz.

Mehmet Ali Yılmaz’a Allah’tan rahmet; ailesine, yakınlarına, Trabzonspor Kulübü ve spor camiasına başsağlığı dileriz." paylaşımında bulundu. 

Fenerbahçe'den yapılan taziye mesajında, 

"Eski Gençlik ve Spor Bakanı ve Trabzonspor Kulübü eski başkanlarından Mehmet Ali Yılmaz’ın vefat ettiği haberini üzülerek öğrenmiş bulunmaktayız.

Merhuma Allah’tan rahmet; yakınlarına, sevenlerine ve spor camiasına başsağlığı dileriz." ifadeleri yer aldı.

Galatasaray Spor Kulübü, "Eski Gençlik ve Spor Bakanı ve Trabzonspor Kulübü'nün eski başkanlarından Mehmet Ali Yılmaz'ın vefat haberini üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Mehmet Ali Yılmaz'a, Allah'tan rahmet; kederli ailesine, sevenlerine ve Türk spor camiasına başsağlığı dileriz." paylaşımında bulundu.

Trabzonspor Kulübü, 

"Onursal Başkanımız Mehmet Ali Yılmaz’ı kaybettik.

Kulübümüze 1 Lig Şampiyonluğu, 1 Cumhurbaşkanlığı Kupası, 1 Başbakanlık Kupası ve 1 de Türkiye Kupası’nın yanı sıra sayısız başarılar kazandıran Onursal Başkanımız Mehmet Ali Yılmaz’ı kaybettik.

Yakınlarının, sevenlerinin, camiamızın ve futbol ailesinin başı sağ olsun." ifadelerine yer verdi.

6628fe051f006e127a7a7ae1.jpg

TFF, paylaştığı taziye mesajında,

"Gençlik ve Spor Eski Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın vefat ettiğini derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz.

Merhum Mehmet Ali Yılmaz'a Allah'tan rahmet; kederli ailesine, yakınlarına ve başta Trabzonspor olmak üzere tüm spor camiasına başsağlığı dileriz." dedi 

YAPILAN İNCELEMELERDE ŞÜPHELİ BİR DURUM TESPİT EDİLEMEDİ

Eski Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Mehmet Ali Yılmaz, Beşiktaş'taki evinde hayatını kaybetti. Yılmaz, kızı tarafından hareketsiz halde bulunduğunda sağlık ekiplerinin müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Olayın ardından yapılan incelemelerde şüpheli bir durum tespit edilmedi. 

MEHMET ALİ YILMAZ KİMDİR?

1948 yılında doğan ve İstanbul Mühendislik ve Mimarlık Akademisi İnşaat Fakültesi mezunu olan Yılmaz, iş dünyasında da aktif rol almıştı. Trabzonspor Kulübü Başkanlığı ve Spordan Sorumlu Devlet Bakanlığı gibi önemli görevleri üstlenmişti. Bakanlık döneminde Türkiye Futbol Federasyonu'na özerklik getirerek futbolda havuz sistemini düzenlemesiyle biliniyordu.

6628fc511f006e127a7a7ac4.jpg

Mehmet Ali Yılmaz, medya sektöründe de etkili bir isim olarak öne çıkıyordu. İnternet üzerinden yayın yapan TVem kanalının yanı sıra, Trabzon'da önceden faaliyet gösteren Zigana TV ve hala yayın yapan Zigana FM gibi medya kuruluşlarının da sahibiydi. Ayrıca, Karadeniz ve Türk Sesi gibi önemli medya platformları da Yılmaz'ın yatırımları arasındaydı. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler