Müge Anlı’daki Olay Türkiye’nin Gündemine Bomba Gibi Düştü

Müge Anlı’daki Olay Türkiye’nin Gündemine Bomba Gibi Düştü

ATV’de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert, programı yine Türkiye’nin gündemine bomba gibi düştü. İzleyiciler, programa katılan Umut Yiğit’in yaşadıklarıyla en skandal olaylardan birine daha tanıklık etti. İşte detaylar…

Her programında ayrı bir olayın çözüme kavuştuğu Müge Anlı ile Tatlı Sert’te hiç beklenmedik bir olay yaşandı. Programa katılan Umut Yiğit’in anlattıkları infial yarattı. Eşiyle üvey oğlunun yer aldığı olayda itiraf adeta kan dondurdu.

Umur Yiğit’in, “Düşünme kapasitemi yitirdim. Bu kadın, bu şahıstan hamile kalsa benim karım benim torunumu mu doğuracak?” sözleri gündeme bomba gibi düştü.

ekran-resmi-2024-04-24-11-55-59.pngekran-resmi-2024-04-24-11-55-59.png

EŞİ, ÜVEY OĞLU İLE BERABER KAÇTI

Geçtiğimiz günlerde ekranlara gelen Müge Anlı ile Tatlı Sert programında yine skandal bir olay yaşandı. Umut Yiğit, eşinin oğluyla kaçtığını söyledi. 29 yaşındaki kadın 19 yaşındaki üvey oğluyla birlikte kaçtı.

Umut Yiğit’in anlattığı olayın ardından, canlı yayına bağlanan kadın olayların gerçek olduğunu kabul etti. Mağdur konumda bulunan koca ise şunları söyledi;

“Ben bu kötülüğü düşmanlarımdan bile görmezdim. Benim ilk evliliğimden olan Mustafa Yitik ile 9 yıllık eşim Tuğçe Akpençe birlikte kaçtılar. Bunlar bu tezgahı 1 yıl önceden kurmaya başlamışlar. Beni hapse attırıp istedikleri gibi at koşturmak istediler. Tuğçe beni boşanmaya ikna etti. Boşanırsak kozmetik dükkanı açarız kadın desteklerinden faydalanırız dedi.”

ekran-resmi-2024-04-24-11-56-29.png

AŞIK OLDUKLARINI SÖYLEDİLER

“Biz sadece kağıt üzerinde boşandık. Buna herkes şahit Lüleburgaz'da. Böyle bir şey aklıma gelmeyeceği için de küçük kızın velayeti anneye verildi. Sonra kendi ağzıyla 10 aydır birlikte olduklarını, birbirlerine aşık olduklarını itiraf ettiler. Çok acı bir durum. Düşünme kapasitemi yitirdim. Ya bu kadın bu şahıstan hamile kalsa benim karım benim torunumu mu doğuracak?”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler