İnci Taneleri’nin Yeni Bölümünde İlk Kez Görüldü: İşte Azem’in Kızı Nehir…

İnci Taneleri’nin Yeni Bölümünde İlk Kez Görüldü: İşte Azem’in Kızı Nehir…

Perşembe akşamının vazgeçilmez dizisi olan İnci Taneleri, yeni bölümüyle beraber yine rekorları alt üst etti. Reyting sonuçlarına göre kendi gününde ve saatinde liderliği bırakmadı.

2 Mayıs Perşembe günü İnci Taneleri’nde yeni bölüm izleyici ile buluştu. İlk 10 bölümüyle nefes kesen dizi, ilerledikçe neler olacağını merak ettirdi. İlk 10 bölümün ardından izleyiciyi daha da kendine bağlayan İnci Taneleri, dün akşam 13. bölümüyle izleyicinin karşısına çıktı.

ekran-resmi-2024-05-03-12-16-04.png

AZEM’İN KIZI NEHİR ORTAYA ÇIKTI

Yeni bölümde en çok merak edilen konulardan biri de “Nehir” oldu. Yeni bölümle birlikte Azem’in kızı olarak ortaya çıkması beklenen Nehir, sonunda kendini gösterdi. Nehir karakterini ise Sera Kutlubey canlandırıyor. Bununla ilgili detaylar geçtiğimiz hafta paylaşılmıştı.

ekran-resmi-2024-05-03-12-13-16.png

İNCİ TANELERİ SON DÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Bu haftaki bölümde Dilber’in dansı konuşulmadı. Bu sefer Anadolu Ateşi Kıvılcım Dans Topluluğu sahne aldı. Çocuklardan oluşan topluluk, Türkiye’nin ilk profesyonel dans topluluğudur.

ekran-resmi-2024-05-03-12-13-47.png

Dizide Anadolu Ateşi Kıvılcı Dans Topluluğu yer verilmesi dikkat çekti. Yılmaz Erdoğan’ın başında olduğu Anadolu Ateşi, diziye renk katmak için girdi. Bu da sosyal medya üzerinden “Abi’den kardeşine büyük jest” yorumlarını öne çıkardı.

SERA KUTLUBEY KİMDİR?

Güzel oyuncu, 24 Ekim 1997 Ankara doğumlu. Sera Kutlubey, eğitimini Haliç Üniversitesi, Tiyatro Bölümü’nde tamamladı. İlk deneyimi ise henüz 19 yaşında başladı. 2016 yılında Kehribar dizisiyle ekranlara çıktı.

Oynadığı rolün ardından 2017’de “İsimsizler", 2019-2020’de “Zalim İstanbul”, ve 2022-2023 yıllarında da “İyilik” dizisinde rol aldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler