Fenerbahçe Beko Monaco Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda?

Fenerbahçe Beko Monaco Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda?

Futbolda istediği şampiyonluğa ulaşamayan Fenerbahçe, basketbolda yeniden başarı için emin adımlarla ilerliyor. Fenerbahçe Basketbol Takımı, Monaco karşısına çıkacak ve yenmesi halinde Final Four yolu açılacak.

Fenerbahçe Beko çok kritik bir maç için parkeye çıkıyor. Basketbolseverlerin yakından takip ettiği müsabakada detaylar belli oldu.

Turkish Airlines EuroLeague 2023-24 sezonu Play-off dördüncü maçında Fenerbahçe Beko, Monaco’yu konuk edecek. Kapalı gişe oynanacak olan maçın başlama saati ve hangi kanalda yayınlanacağı merak ediliyor.

FENERBAHÇE BEKO MONACO MAÇI NE ZAMAN?

Sarı lacivertli ekip, 2-1’lik üstünlüğümüzün bulunduğu Play-off serisinde üç galibiyet alan taraf 24-26 Mayıs tarihlerinde Almanya’nın başkenti Berlin’de düzenlenecek Final Four’da yer alma hakkı elde edecek.

Fenerbahçe-Monaco maçı 3 Mayıs Cuma günü oynanacak. Maça Ülker Spor ve Etkinlik Salonu ev sahipliği yapacak.

ekran-resmi-2024-05-03-15-24-35.png

BASKETBOL MAÇI SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA?

Fenerbahçe Beko’nun Monaco’yu konuk edeceği maç 3 Mayıs Cuma günü (yarın) 20.45’te Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda oynanacak.

Play-off dördüncü maçı S Sport tarafından canlı yayınlanacak. Karşılaşmayı Miguel Angel Perez (İspanya), Carlos Peruga (İspanya), Uros Nikolic (Sırbistan) hakem üçlüsü yönetecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler