Volkan Demirel İstifa Etti Mi? Hatayspor’dan Ayrıldı Mı?

Volkan Demirel İstifa Etti Mi? Hatayspor’dan Ayrıldı Mı?

Süper Lig’de istifa depremi yaşandı. Uzun süredir konuşulan Volkan Demirel, Hatayspor yönetimine istifasını sunmuştu. Ancak istifa edip etmediği merak ediliyordu. Kulüpten yeni bir açıklama geldi…

Hatayspor’un genç teknik direktörü Volkan Demirel, ilk istifa sinyalini geçtiğimiz hafta vermişti. Ligin 34. haftasında 2-1 Başakşehir’e yenilen Hatayspor, düşme potasından bir türlü kurtulamadı.

Basın toplantısında ise Demirel, “Belki istifa eder misin, etmez misin, tribünler bağırıyor, haklılar, saygı duyuyorum. Yazıyorlar, haklılar saygı duyuyorum. Ama dediğim gibi bundan sonra, benden sonra buraya 4 maçlık birisi de gelse, belki istifa etmek istedim, etmem de gerekiyordu ama olmadı. Neden olmadığını da yeri gelince konuşuruz” açıklamasını yaptı.

HATAYSPOR’DAN AÇIKLAMA

Volkan Demirel sonrasında istifa talebini yönetime iletti. Ardından istifa söylentileri başladı. Ancak resmi açıklamayı Hatayspor Yönetim Kurulu yaptı;

“Teknik direktörümüz Volkan Demirel ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunuyoruz. 6 Şubat günü yaşadığımız deprem felaketinden bu yana kulübümüz ve şehrimiz için hiç düşünmeden ve yorulmadan çalışan, takımımızın 2023-2024 Trendyol Süper Lig sezonunda mücadele etmesi için depremden hemen sonra her türlü çalışmayı titizlikle yöneten Volkan Demirel hocamıza ve ekibine sonsuz teşekkürlerimizi sunuyor, bundan sonraki kariyerlerinde sonsuz başarılar diliyoruz.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler