Ünlü Rapçi Sido, Konserinde Sahneye Davet Ettiği Kız Arkadaşı İle İlk Kez Görüntülendi!

Ünlü Rapçi Sido, Konserinde Sahneye Davet Ettiği Kız Arkadaşı İle İlk Kez Görüntülendi!

Berlin'de Sido Rüzgarı esti. Ünlü sanatçı, Berlin'de verdiği konserinde kız arkadaşını sahneye davet eti. İlk kez birlikte görüntülenen çift, sahnede duygusal anlar yaşattı.

Yılbaşı şovları ve muhteşem sahnesi Berlin'de Sido rüzgarı esti. Sevilen rapçi, konserinde sürpriz bir hamle yaparak kız arkadaşını "Mit Dir" şarkısını seslendirerek sahneye davet etti.

SAHNEDE DUYGUSAL ANLAR!

Sahnenin hareketlendiği anlarda, ünlü rapçi beklenmedik bir mola verdi ve seyircilere sürprizini duyurdu. Ardından "Mit Dir" şarkısını söyleyerek kız arkadaşını sahneye çağırdı. Konserin atmosferi birden romantik bir hava kazanırken, ikilinin sahnedeki enerjisi, seyircileri de coşturdu ve beklenmeyen bir yılbaşı şovu izleyenlere unutulmaz anlar yaşattı. Ünlü rapçi, Charlotte Würdig'den (45) ayrılmasını, hayatının en kötü noktası olarak tanımladı. 42 yaşındaki Sido, Georgina Stumpf olan Twitch yayıncısı Gia (33) ile olan ilişkisini kız arkadaşını sahneye çağırarak kanıtladı. Sido'nun sevgilisini sahneye davet etmesi ise hayranları için şaşırtıcı oldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler