Ayşen Gruda’nın Kızı Elvan Gruda Neden Öldü? Ölüm Sebebinin Ardındaki Acı Gerçeği Arkadaşı Açıkladı!

Ayşen Gruda’nın Kızı Elvan Gruda Neden Öldü? Ölüm Sebebinin Ardındaki Acı Gerçeği Arkadaşı Açıkladı!

Usta oyuncu Ayşen – Yılmaz Gruda’nın kızları Elvan Gruda hayatını kaybetti. Ölüm nedeni ise herkesi şok etti. İşte detaylar...

Yeşilçam'ın unutulmaz oyuncuları Ayşen Gruda ve Yılmaz Gruda'nın kızlarından biri olan Elvan Gruda, hastalığa yenik düştü.  Film-San Vakfı tarafından yapılan açıklamada, "Rahmetli Ayşen Gruda ve Yılmaz Gruda'nın kızı Elvan Gruda'yı 55 yaşında kaybettik. Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun." ifadeleriyle duyurulan bu üzücü haber, Türkiye'nin sanat dünyasını derin bir üzüntüye boğdu.

ELVAN GRUDA NEDEN ÖLDÜ?

23 Ocak 2019'da kaybettiğimiz Ayşen Gruda ve bu yıl, 25 Temmuz'da aramızdan ayrılan Yılmaz Gruda'nın ardından, Elvan Gruda'nın kaybı sanat camiasını daha da üzdü. Türk sinemasının sevilen isimlerinden biri olan Ayşen Gruda ve onunla birlikte kariyerine renk katan Yılmaz Gruda'nın izinde sanat yolculuğuna devam eden Elvan Gruda'nın vefatı, sanat camiasını ve sevenlerini yasa boğdu. 10 yıl önce meme kanserine yakalanan ve başarılı bir tedavi süreci geçirerek sağlığına kavuşan Elvan Gruda'nın yaşadığı hastalık, sessiz sedasız bir şekilde tekrar ortaya çıktı ve yapılan kontroller sonucunda ünlü sanatçının metastaz evresine ulaştığı belirlendi.

“MÜCADELE VEREN BİRİYDİ”

Elvan Gruda'nın vefatının ardından duygularını paylaşan oyuncu Tuna Arman, arkadaşına duyduğu derin üzüntüyü şu sözlerle dile getirdi: "Elvan Gruda, ünlü bir anne babanın çocuğu olmanın zorluğunu yaşayan, konservatuvar mezunu bir müzisyen olarak hayatın içinde mücadele veren biriydi. Onunla geçirdiğimiz zorlu günler, hayatın karmaşık yollarında birlikte yürüdüğümüz anılarla dolu. Elvan'ın mücadeleci ruhu ve sanatsal yeteneği, onu unutulmaz kılıyor. Onunla geçen bu zorlu yaşamın ardından, içimizde derin bir boşluk bırakarak vedalaşıyoruz. Elvan Gruda bir kanalda yayın yönetmeni... Elvan Gruda en kıymetlisi Emre'nin annesi... 10 yıl önce geçirdiği meme kanserini tedaviler sayesinde yendi ama sonrasını umursamadı. 'Bitti' dedi. Dinlemedi bizleri... Kontrole gitmedi, ihmal etti. Kendi seçimiydi bu...”

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler