Ünlü Aktör Arnold Schwarzenegger, Münih Havalimanında Gözaltına Alındı

Ünlü Aktör Arnold Schwarzenegger, Münih Havalimanında Gözaltına Alındı

Ünlü aktör Arnold Schwarzenrgger Almanya'daki Münih havaalanında gözaltına alındı. Alman gazetesi Bild'e konuşan oyuncu, "çok komik bir polisiye filmi çıkabilir bu olaydan" dedi.

Avusturya doğumlu ünlü Amerikalı aktör ve eski Kaliforniya Valisi Arnold Schwarzenegger, Almanya'da Münih Havalimanı'nda gözaltına alındı. Olayla ilgili detaylar henüz net değil.

ARNOLD SCHWARZENEGGER NEDEN GÖZALTINA ALINDI?

Ünlü oyuncu Schwarzenrgger Almanya'nın Bild'e konuştu, "Havalimanında yaşananlar aksaklıklarla dolu bir komedi filmi gibiydi, çok komik bir polisiye filmi çıkabilir bu olaydan" ifadelerine yer verdi.

BBC Türkçe'nin haberine göre ünlü oyuncu 3 saat gözaltında kaldı. Gözaltında tutulduktan sonra serbest bırakılan Schwarzenegger'in, bir dernek yararına açık artırmaya çıkaracağı lüks saatini beyan etmediği yönünde iddialar bulunuyor.

Satışının Avrupa Birliği (AB) sınırları içinde gerçekleşmesi planlandığı belirtilen saat sebebiyle Schwarzenegger hakkında vergi kaçırdığı suçlamasıyla soruşturma açıldığı belirtildi.

ÜNLÜ OYUNCU VERGİ KAÇAKÇILIĞI MI YAPTI?

AB kurallarına göre birlik sınırlarına 10 bin euro veya daha fazla nakit veya belli değerli eşyalarla giren kişilerin bunları beyan etmesi gerektiği belirtiliyor.

BBC’nin ABD’deki ortağı olan CBS News’e konuşan bir haber kaynağına göre, Schwarzenegger’in beyan formu doldurmasının talep edilmediğini söyledi.

76 YAŞINDAKİ AKTÖR POS CİHAZI BEKLEDİ!

Schwarzenegger vergiyi ödemek istedi, fakat çeşitli sorunlarla karşılaştı. Önce Schwarzenegger'den ödemeyi kartla almak isteyen gümrük memurlarının POS cihazı çalışmadı. Schwarzenegger en yakın bankadan para çekmek istedi fakat bankanın kapalı olduğu belirtilenler arasında.

ATM’den para çekmek istediğinde ise ATM'nin nakit limiti yetersiz kaldığı ve bunun üzerine 76 yaşındaki aktörün, serbest kalabilmek için gümrük memurlarının çalışan bir POS cihazı bulup getirmesini beklemek zorunda kaldığı aktarılanlar arasında. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler