Titanik'te Büyük Tartışmalara Neden Olan 'Yüzen Kapı' Rekor Fiyata Satıldı!

Titanik'te Büyük Tartışmalara Neden Olan 'Yüzen Kapı' Rekor Fiyata Satıldı!

Titanik filmine damga vuran efsanevi "yüzen kapı" nihayet açık artırmada yeni bir sahibini buldu ve büyük bir rekor fiyata satıldı. Filmin ikonik sahnesinde yer alan bu kapı, büyük tartışmalara konu olmuştu.

Titanik filmine damga vuran efsanevi "yüzen kapı" açık artırmada yeni bir sahibini buldu. Rekor fiyata satılan "yüzen kapı" filmin ikonik sahnesinde yer almıştı.

"YÜZEN KAPI" REKOR FİYATA SATILDI

Büyük tartışmalara konu olan kapı bir koleksiyoner tarafından sahiplenmek için rekor bir miktar ödeyerek satın alındı. Yapılan açıklamaya göre, kapının satışıyla ilgili detaylar ve yeni sahibinin kimliği merakla bekleniyor. Titanik'in unutulmaz hatıralarını canlı tutan bu nadir parçanın yolculuğu, filmseverlerin ve koleksiyonerlerin ilgisini çekmeye devam ediyor.

lfjpg-r1qhbuwoles8y-w-yaqfrq.jpg

Milyonları ekran başına kirleten 1997 yılında vizyona giren Titanic adlı filmde yer alan ve büyük tartışmalara sebep olan "yüzen kapı", ABD'de düzenlenen bir açık artırmada rekor fiyata satıldı.

Filmin final sahnesinde batmakta olan gemiden kurtulan ve denizde yüzen büyük bir kapı parçası üzerine çıkan Kate Winslet'in canlandırdığı Rose karakteri ile Leonardo DiCaprio'nun hayat verdiği Jack karakteri, izleyicilerin gönlünde taht kurmuştu. Ancak, Rose karakterinin, Jack'in yaşam mücadelesi verdiği sırada kapının üzerine çıkmasına rağmen onu kurtarmaması, filmseverler arasında büyük tartışmalara yol açmıştı.

muzayedejpg-vf-oppdddeivasj3nal8-q.jpg

Popüler kültürün efsanevi eserlerinden biri olarak kabul edilen bir set parçası, düzenlenen bir açık artırmada 718.750 dolara yeni bir sahibini buldu. Yapılan açık arttırma popüler kültür hayranlarının ve koleksiyonerlerin büyük ilgisini çekti. Satın alınan set parçasının hangi esere ait olduğu ve yeni sahibinin kimliği ise merak konusu oldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler