Son Dakika!  Japonya'da Şiddetli Deprem: Tsunami Alarmı Verildi ve Hızlı Tren Seferleri İptal Edildi

Son Dakika! Japonya'da Şiddetli Deprem: Tsunami Alarmı Verildi ve Hızlı Tren Seferleri İptal Edildi

Japonya'nın Miyazaki şehrinde 7.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Bu sarsıntı bölge halkında paniğe yol açarken, hızlı tren seferleri durduruldu ve tsunami alarmı verildi.

Doğu Asya'nın sarsıcı depremlerine bir yenisi daha eklendi. Japonya'nın Miyazaki şehrinde meydana gelen 7.1 büyüklüğündeki deprem, bölgede geniş çaplı paniğe yol açtı. Deprem sonrası yapılan uyarılarla birlikte, devlet yetkilileri hızlı tren seferlerinin durdurulduğunu duyurdu.

JAPONYA'DA TSUNAMİ UYARISI

Çanakkale sallandı... İstanbul ve İzmir'de hissedilen deprem.. Son depremler listesi

Japonya Meteoroloji Ajansı tarafından yayımlanan açıklamada, "Tsunami uyarısı yapılmıştır. Uyarı kaldırılana kadar denize girmemeniz ve kıyıya yaklaşmamanız önemle tavsiye edilir" denildi. Depremle ilgili can kaybı veya yaralanma raporlarına ilişkin henüz bir bilgi verilmedi.

"DENİZE GİRMEYİN VE KIYIYA YAKLAŞMAYIN"

Japonya Meteoroloji Ajansı, Miyazaki şehrindeki 7.1 büyüklüğündeki depremin ardından tsunami uyarısı yaptı. Açıklamada, "Tsunami uyarısı geçerlidir. Lütfen uyarı kaldırılana kadar denize girmeyin ve kıyıya yaklaşmayın" denildi. Depremle ilgili olarak can kaybı veya yaralanma raporları hakkında ise henüz bilgi verilmedi.

Deprem Uyarısı Haberleri - Son Dakika Yeni Deprem Uyarısı Gelişmeleri

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler