Son Dakika: Güney Kore'de Ana Muhalefet Liderine Basın Toplantısında Bıçaklı Saldırı!

Son Dakika: Güney Kore'de Ana Muhalefet Liderine Basın Toplantısında Bıçaklı Saldırı!

Güney Kore'de ana muhalefet lideri Lee Jae-myung basın toplantısında boynundan bıçaklandı. İşte olayın detayları...

Güney Kore'de Demokratik Parti'nin lideri Lee Jae-myung, Busan'da basın toplantısı sırasında boynuna yapılan bıçaklı saldırıya maruz kaldı. Saldırı anında yaşananlar büyük endişeye sebep olurken, Lee Jae-myung'un sağlık durumuyla ilgili gelişmeler merakla bekleniyor.

DEMOKRATİK PARTİ LİDERİ LEE JAE-MYUNG BOYNUNDAN BIÇAKLANDI!

Güney Kore'de ana muhalefet lideri Lee Jae-myung'a yapılan saldırının ardındaki nedenler henüz netlik kazanmazken, olayın neden gerçekleştiği merak ediliyor. Demokratik Parti lideri Lee Jae-myung, Busan'da düzenlediği basın toplantısı sırasında boynundan bıçaklandı. Olayı gerçekleştiren erkek saldırgan ise gözaltına alındı.

SALDIRGAN YAKALANDI!

Yonhap Haber Ajansı'na göre, Lee'nin olaydan 20 dakika sonra bilinci açık bir şekilde hastaneye götürüldüğü belirtiliyor. Saldırgan ise imza isteme bahanesiyle yaklaşıp birdenbire bıçakladığı görüntülendi. Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde ise Lee'nin önce kalabalığın üzerine, ardından da yere düştüğü görülüyor. Çevredekilerin saldırganı etkisiz hale getirmeye çalıştığı ve Lee'nin yerde gözleri kapalı bir şekilde yatarken bir kişinin mendilini boynuna götürdüğü anlar kamera kayıtlarına yansıdı. Olayın detayları ise hala netleşmemişken, Lee'nin sağlık durumu ve saldırının neden gerçekleştiği ile ilgili sorular akılları karıştırdı. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler