Sıcak Gelişme: Paris'teki Gare de Lyon Tren İstasyonunda Bıçaklı Saldırı!

Sıcak Gelişme: Paris'teki Gare de Lyon Tren İstasyonunda Bıçaklı Saldırı!

Polis, saldırıyı gerçekleştiren saldırganın kimliğini açıklamazken, olay sırasında herhangi bir dini söylem kullanmadığını belirtti.

Başkent Paris'te bulunan Gare de Lyon tren istasyonunda sabah saatlerinde meydana gelen bıçaklı saldırıda 3 kişi yaralanırken, şüpheli polis tarafından yakalandı.

Fransız polisinin yaptığı açıklamada, Gare de Lyon tren istasyonunda gerçekleşen bıçaklı saldırının ardından 3 kişinin yaralandığı belirtildi. Olaya müdahale eden güvenlik güçleri tarafından şüphelinin kısa sürede yakalandığı ifade edildi.

FRANSA'NIN BAŞKENTİNDE SALDIRI

Sabah 08:00 sularında, Gare de Lyon tren istasyonunda elinde bıçakla çevresindeki kişilere saldıran şüphelinin, üç kişiyi ağır şekilde yaraladığı açıklandı. Saldırının şiddeti ve etkisiyle birlikte yaşanan olay, istasyon çevresinde büyük bir panik yarattı.

Paris'teki Gare de Lyon tren istasyonunda gerçekleşen bıçaklı saldırının ardından hastaneye kaldırılan yaralıların hayati tehlikesi bulunmuyor. Aynı zamanda saldırganın da güvenlik güçleri tarafından başarılı bir şekilde yakalandığı kaydedildi.

OLAYLA İLGİLİ FRANSA YETKİLİLERİ SORUŞTURMA BAŞLATTI!

Saldırı sonucu yaralanan kişilerin sağlık durumunun stabil olduğu belirtilirken, hastaneye sevk edilen yaralıların tedavilerine başlandı. 

Yaşanan olayla ilgili detaylı soruşturma başlatılırken, yaralıların sağlık durumu hakkında bilgi verilmedi. Gelişmeler, Fransız polisi ve yetkililer tarafından yapılan resmi açıklamalarla netleşecek.

images-2024-02-03t155017-926.jpeg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler