Ali Koç Açıkladı: Yeniden Fenerbahçe Başkan Adayı Olacak Mı?

Ali Koç Açıkladı: Yeniden Fenerbahçe Başkan Adayı Olacak Mı?

Fenerbahçe Başkanı ali Koç, Yüksek Divan Kurulu toplantısında konuştu. Çok merak edilen konulardan biri olan başkanlık hakkında Ali Koç açıklamalarda bulundu. Fenerbahçe’nin hayrına olacağını söyleyen Koç bakın ne dedi?

Fenerbahçe’nin Kalamış’taki tesislerinde toplantı düzenlendi. Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri’nde Yüksek Divan Kurulu toplantısı gerçekleşti. Halihazırda Fenerbahçe’nin başkanı olan Ali Koç, yeni dönem hakkında konuştu.

ALİ KOÇ ADAY OLACAK MI?

Fenerbahçe’de Haziran ayı ile beraber yeni bir seçim yapılacak. Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç, yeni dönemde aday olmayacağını duyurdu. Koç, “Haziran ayında yeni bir başkanımız ve yeni bir yönetimimiz olacak” açıklamasını yaparak kapayı kapattı.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Divan Kurulu Toplantısı’nda aday ismi içinde şunları söyledi;

“Başkanlığımın devamına dair teveccühünüze teşekkür ederim. Onur duydum, gururlandım ancak Allah'ın izniyle haziran ayında yeni bir başkanımız ve yeni bir yönetimimiz olacak. Bu kararımın Fenerbahçe'nin hayrına olduğuna inanın.”

ekran-resmi-2024-02-03-17-59-22.png

SADETTİN SARAN ADAYLIĞI HAKKINDA

“Sadettin Saran, benim bir dönem daha devam etmem gerektiğini ve kendisinin aday olmak istemediğini söyledi. Ben de devam etmeyi düşünmediğimi ve aday olmasının iyi olacağını söyledim. İmzayı toplamasının gerekli olduğunu biz söyledik.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler