Robert De Niro'nun Ardından Şimdi de Al Pacino 83 Yaşında Baba Oluyor!

Robert De Niro'nun Ardından Şimdi de Al Pacino 83 Yaşında Baba Oluyor!

Hollywood’un usta oyuncusu Al Pacino baba olmaya hazırlanıyor. 83 yaşında 4. Kez baba olmaya hazırlanan ünlü oyuncunun kız arkadaşı Noor Alfallah’ın 8 aylık hamile olduğu öğrenildi. Robert De Niro ise geçen sene 79 yaşında 7. Çocuğunu kucağına almıştı.

Usta oyuncu Al Pacino’nun uzun süredir birlikte olduğu 29 yaşındaki kız arkadaşı Noor Alfallah’ın 8 aylık hamile olduğu öğrenildi. Yakında baba olmaya hazırlanan ünlü oyuncu 83 yaşında 4. Çocuğunu kucağına almaya hazırlanıyor.

Oscar ödüllü Robert De Niro ise 79 yaşında, geçen sene 7. Kez baba olmuştu. Bu durum magazin gündemini bir hayli meşgul etmişti. Şimdi ise Al Pacino’nun 83 yaşında baba olması magazin gündemine bomba gibi düştü. Ünlü oyuncu kendisinden 55 yaş küçük kız arkadaşı Noor Alfallah ile birlikte Nisan ayında Los Angeles’da lüks bir restoranda görülmüştü. Pacino 2014 yılında ise New Yorker için verdiği röportajda babalık hakkında şu sözlere yer vermişti;

Onlara karşı sorumluyum. Onların hayatının bir parçasıyım. Olmadığım zaman bu hem beni hem de onları üzüyor.”

Clint Eastwood ve Mick Jagger’la da Aşk Yaşamıştı

Noor Alfallah, 29 yaşında ABD’de tanınmış bir TV yapımcısı. Kendisinden çok büyük zengin ve ünlü erkeklerle yaşadığı aşklarla tanınan yapımcı, Al Pacino ile aralarındaki yaş farkının “sorun teşkil etmediğini” belirtmişti. 29 yaşındaki yapımcı, daha önce 2019 senesinde 93 yaşındaki Clint Eastwood ile görüntülense de sadece aile dostları olduğunu vurgulamıştı. Rolling Stones’un solisti Mick Jagger ile de aşk yaşamıştı. Al Pacino ile pandemi sürecinden beri görüştüğü ileri sürülen Alfallah, 83 yaşındaki Al Pacino ile bebeklerini kucaklarına almak için gün sayıyorlar. 

ell.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler