Leon'un Mathilda'sı Boşandı: İddialara Yüzüksüz Yanıt!

Leon'un Mathilda'sı Boşandı: İddialara Yüzüksüz Yanıt!

Hollywood'un Oscar ödüllü yıldızı Natalie Portman, kendisini aldattığı gerekçesiyle ayrılık sürecinde olduğu eşi Benjamin Millepied'dan boşandı.

Ünlü aktris, duygusal bir dönemden geçerken, Portman'ın boşanma kararı, medya ve hayranları arasında geniş yankı uyandırdı.

Ancak ünlü çiftin evliliği, dansçı ve aktör Millepied'ın Mayıs 2023'teki ihanetiyle sarsıldı. Boşanma kararı belirsizliğini korurken, çiftin ilişkilerini düzeltmek için çaba harcadığı öğrenildi. Portman ve Millepied'in, bu zorlu süreçte gösterdikleri çaba ve kararları, kamuoyu tarafından yakından takip ediliyor.

images-2024-03-10t105412-449-001.jpegÇİFT SESSİZ SEDASIZ BOŞANDI

Fransa'da sessiz sedasız boşandıkları ortaya çıktı. Çiftin bir arkadaşı People'ye konuştu, "Natalie'nin en büyük önceliği çocukları için sorunsuz bir geçiş sağlamaktı. O ve Ben çocuklarını gerçekten seviyorlar ve olabilecekleri en iyi partner-ebeveyn olmaya eşit derecede odaklanmışlar.

Hiçbir şey bundan daha önemli olamaz.Başlangıçta onun için gerçekten zordu, ancak arkadaşları onun yanında oldu ve en kötüsünü atlatmasına yardımcı oldu.Natalie gerçekten zor ve acı dolu bir yıldan çıkıyor ama diğer taraftan da daha güçlü. Ailesinde, arkadaşlarında ve işinde neşe buluyor." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler