Son Dakika: Usta Oyuncu Kayhan Yıldızoğlu Hayatını Kaybetti

Son Dakika: Usta Oyuncu Kayhan Yıldızoğlu Hayatını Kaybetti

Çicek Taksi, Selena dizisi gibi birçok dizi ve Türk filminde rol alan usta oyuncu Kayhan Yıldızoğlu, 90 yaşında hayatını kaybetti. Türk televizyon dünyasının sevilen ismi olan Yıldızoğlu'nun ölümü, sevenlerini derin bir üzüntüye boğdu.

Türk televizyon dünyasının sevilen ismi olan Kayhan Yıldızoğlu'nun ölümü, sevenlerini derin üzüntüye boğdu. 90 yaşında hayatını kaybeden usta oyuncu Kayhan Yıldızoğlu'nun kızı Sibel Aybar'dan açıklama geldi.

ÜNLÜ OYUNCUNUN KIZI SİBEL AYBAR'DAN AÇIKLAMA GELDİ

"Ölüm nedeni yaşlılığa bağlı. Cenazemiz Pazartesi günü öğlen namazında Levent’ten kaldırılacak. Babamın isteği doğrultusunda annesinin yanına Feriköy’e defnedilecek"

images-2024-03-09t235222-444.jpeg

TAZİYE MESAJLARI

Türk sinemasının ünlü ismi Hülya Koçyiğit, usta oyuncu için taziye mesajında, "Türk sineması, tiyatrosu; sanat dünyası bir duayenini daha kaybetti bugün. Hayranı olduğum zarif bir beyefendi idi. Usta aktör Kayhan Yıldızoğlu’nun vefatı haberi ile büyük bir üzüntü içindeyim. Her fırsatta büyük bir mutlulukla efendice yaşadığını dile getiren büyük ustaya Allahtan rahmet, sevenlerine sabır diliyorum. Başımız sağ olsun." ifadelerine yer verdi.

Bakan Ersoy, "Sinemamızın büyük bir ustasının daha aramızdan ayrılmasının üzüntüsünü yaşıyoruz. Sinemamızın duayeni, unutulmaz bir sanatçı Kayhan Yıldızoğlu... Gönüllerimizde müstesna bir yere sahip olan kıymetli sanatçımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına, sevenlerine ve tüm sanat camiamıza başsağlığı diliyorum." paylaşımında bulundu.

65ecba1c511571effe827d08-001.webp

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler