Adanaspor 0-0 Sakaryaspor MAÇ ÖZETİ

Adanaspor 0-0 Sakaryaspor MAÇ ÖZETİ

Trendyol 1. Lig'in 26. haftasında Adanaspor ile Sakaryaspor arasındaki mücadele golsüz berabere sona erdi. Karşılaşmada her iki takımın da fileleri havalandıramadığı mücadelede, skor 0-0 olarak tamamlandı.

Yeni Adana Stadı'nda gerçekleşen müsabakada galip bir ekip belirlenmedi. Maç, başladığı gibi golsüz bir skorla tamamlandı.

Bu beraberlikle birlikte Adanaspor puanını 27'ye çıkartırken, Sakaryaspor ise toplamda 44 puana ulaştı.

Yeni Adana Stadı'ndaki mücadele, takımların performanslarını yansıtırken, lig tablosundaki yerlerine etki edebilecek önemli bir karşılaşma oldu.

ADANASPOR VE SAKARYASPOR'UN KADROSU

Hakemler: Hüsnü Emre Çelimli, Sezgin Çınar, Yiğit Arslan

Adanaspor: Hüseyin Öztürk, Evren Korkmaz, Fatih Kaplan, Mehmet Taş, Oberlin (Dk. 62 Ciss), Dabo (Dk 90+5 Kubilay Aktaş), Diakite (Dk. 85 Harun Alpsoy), Rashad Muhammed (Dk 90+5 Metehan Altunbaş), Fernandes, Mehmet Feyzi Yıldırım, Fatih Kurucuk

Sakaryaspor: Çağlayan Menderes, Rotman, Oğuz Yıldırım, Bülent Uzun, Sinan Kurt (Dk. 87 Koray Kılınç), Hasan Kılıç (Dk. 74 Simon), Dimitrov, Murat Cem Akpınar (Dk. 66 Samed Onur), Roshi (Dk. 46 Del Valle), Kasongo, Cihan Topaloğlu

MAÇ ÖZETİ

1. Lig'in 26. haftasında Adanaspor, sahasında konuk ettiği Sakaryaspor ile karşı karşıya geldi. Yeni Adana Stadyumu'nda oynanan müsabaka, yerel saatle 16.00'da başladı ve her iki takım da buldukları fırsatları gole çeviremeyince karşılaşma 0-0'lık beraberlikle sona erdi.

Bu skorun ardından ligin 14. sırasındaki Adanaspor'un puanı 27'ye yükselirken, 4. sıradaki Sakaryaspor ise 44 puana ulaştı. Maçın kritik anları ve takımların performansları, ligdeki sıralamaları etkileyebilecek önemli detaylar arasında yer alıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler