Galler Prensesi Kate Middleton'dan Kötü Haber Geldi: Kanser Tedavisi Gördüğünü Açıkladı

Galler Prensesi Kate Middleton'dan Kötü Haber Geldi: Kanser Tedavisi Gördüğünü Açıkladı

Galler Prensesi Kate Middleton'ın bir süredir hakkındaki spekülasyonlar nedeniyle tüm dünyanın dikkatini çekti. Galler prensesi sen şaşırtan açıklama geldi. Kate Middleton, kanser tedavisi gördüğünü açıkladı. İşte detaylar...

Galler Prensesi Kate Middleton, bir video mesaj yayımlayarak, kendisine kanser teşhisi konulduğunu açıkladı. Middleton, cesurca mücadele ettiğini ve kemoterapi tedavisi gördüğünü belirtti.

GALLER PRENSESİ KATE MİDDLETON'DAN AÇIKLAMA GELDİ

Galler prensesi Kate Middleton, "Bu fırsattan yararlanarak, tüm harika destek mesajlarınız ve iyileşme sürecim sırasında gösterdiğiniz anlayış için kişisel olarak teşekkür etmek istedim. 

Ocak ayında Londra'da büyük bir karın ameliyatı geçirdim ve o sırada durumumun kanser olmadığı düşünülüyordu. Ameliyat başarılı oldu. Ancak ameliyat sonrası yapılan testlerde kanser olduğu ortaya çıktı. Bu nedenle tıbbi ekibim bana önleyici kemoterapi almamı önerdi ve şu anda bu tedavinin erken aşamalarındayım.

George, Charlotte ve Louis'e her şeyi onlara uygun bir şekilde açıklamak ve onlara iyi olacağıma dair güvence vermek zamanımızı aldı. Onlara da söylediğim gibi; İyiyim ve iyileşmeme yardımcı olacak şeylere odaklanarak her geçen gün daha da güçleniyorum. William'ın yanımda olması da büyük bir rahatlık ve güvence kaynağı. Çoğunuzun gösterdiği sevgi, destek ve nezaket gibi. Bu ikimiz için de çok şey ifade ediyor" ifadelerini kullandı.

KÖTÜ HABERİ KENDİSİ DUYURDU

Uzun bir sessizliğin ardından geçtiğimiz ocak ayında karın bölgesinden bir operasyon geçirdiği açıklanan Galler Prensesi Kate Middleton, sonunda ortaya çıktı. Prens William ile evli üç çocuk annesi 42 yaşındaki Middleton, beklenmedik bir açıklama yaparak kötü haberi doğrudan kendisi duyurdu. Üç ay boyunca gizemli bir şekilde ortadan kaybolmuş olmasıyla ilgili pek çok dedikodu dolaşan Middleton, kanser teşhisi konduğunu kamuoyuna açıkladı. Hangi tür kansere yakalandığına dair detay vermemiş olsa da koruyucu kemoterapi tedavisi göreceğini ifade etti.

65fdd722fb4d85a89680018c.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler