Fransa'da İklim Aktivistlerinden Tepki: Louvre Piramidi'ne Turuncu Boyalı Eylem!

Fransa'da İklim Aktivistlerinden Tepki: Louvre Piramidi'ne Turuncu Boyalı Eylem!

Fransa'da iklim aktivistlerinden turuncu boyalı eylem! Aktivistler boyalı eylemin sebebini "termal yenileme planının uygulanması" olarak gösterdiler. İşte ayrıntılar...

Fransa'da, iklim aktivistleri Paris'in merkezinde bulunan Louvre Müzesi'nin önündeki ünlü Louvre Piramidi'ne turuncu boya püskürttü. İklim aktivistleri, bu eylemi "termal yenileme planının uygulanması" taleplerini vurgulamak amacıyla gerçekleştirdiği belirtildi.

AKTİVİSTLERDEN LOUVRE MÜZESİNE TURUNCU BOYALI EYLEM

Fransa'nın başkenti Paris'te, her yıl binlerce turistin ziyaret ettiği ünlü Louvre Müzesi'nin önünde bulunan piramidin, çevreci grup "Derniere Renovation" tarafından hedef alındığı belirtildi. Grup üyeleri, Louvre Piramidi'ne turuncu boyayla saldırıda bulunarak dikkat çekici bir protesto gerçekleştirdi.

Louvre Müzesi'nin önünde toplanan aktivistler, Louvre Piramidi'ne turuncu boya sıkarak dikkat çekici bir şekilde mesajlarını iletti. Eylemin ardından, sosyal medya hesapları üzerinden açıklama yapan aktivistler eylemin nedenini "termal yenileme planının uygulanması" talebi olarak açıkladılar.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler