Selin Ciğerci, Kara Para Aklama Hakkında Açıklama Yaptı

Selin Ciğerci, Kara Para Aklama Hakkında Açıklama Yaptı

Son günlerde ünlüler ve sosyal medya fenomenleri hakkında bazı söylentiler ortaya çıkıyor. Kar para aklama, vergi kaçırma vb. konuları araştırılıyor. İddialar üzerine yeni bir isimden önemli açıklama geldi.

Dilan Polat ve Engin Polat olaylarının ardından gözler diğer fenomen ve ünlü isimlere döndü. MASAK tarafından incelenen Polat ailesine 4 ayrı suçtan soruşturma açılmıştı. Bulunduğu şirketlerde belge alan yetkililer ikilinin hesaplarına el koymuştu.

Polat ailesinden sonra sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci’de bir açıklama yaptı. Söylentilerin önüne geçen Ciğerci, iddialı söylemde bulundu.

SELİN CİĞERCİ’NİN MASAK RAPORU AÇIKLANDI

Fenomen isim Selin Ciğerci, Dilan Polat ve Engin Polat olaylarının ardından iddialı paylaşımda bulundu. Ciğerci, “Kara para olayım çıkarsa kendimi Taksim Meydanı'nda asarım” açıklamasını yaptı.

Selin Ciğerci’nin yaptığı açıklamanın hemen ardından MASK inceleme başlattı. Selin Ciğerci hakkında raporunu paylaştı. Mali Suçları Araştırma Kurulu (MASAK), Selin Ciğerci ile ilgili herhangi bir illegal durumla karşılaşmadı. MASAK’ın raporu sonrasında Ciğerci şunları söyledi;

Ben sadece işimi yapmak istiyorum işimi çok seviyorum. 6 senedir sizinleyim sadece kozmetik işi yapıyorum 34 adet şubem var bir tane daha fazla şube istemiyorum. Kendi şubelerimle kendi ekibimle hayatıma devam etmek istiyorum. İşimi yapmaya devam edeceğim hak ediyorsam hak ettiğimin karşılığını istiyorum fazlasını istemiyorum. Sizleri çok seviyorum gerçekten herkes iyi olsun mutlu olsun Karmaya çok inanırım kimsenin karmasına girmem bana iftira atmayın sizde benim karmama girmeyin bir probleminiz varsa arayın konuşun öpüyorum kocaman herkese hoşça kalın.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler