83 Gündür Haber Alınamıyordu: Öldüğü Söylentisi Üzerine Prenses Kate Middleton'tan İlk Görüntü

83 Gündür Haber Alınamıyordu: Öldüğü Söylentisi Üzerine Prenses Kate Middleton'tan İlk Görüntü

İngiliz Kraliyet ailesinden büyük bir açıklama yapılacağı söylentisi üzerine, 83 gün boyunca ortalarda görünmeyen Kate Middleton'a olan ilgi arttı. Ölüm haberleriyle gündeme gelen Middleton'tan ilk görüntü geldi.

İngiltere tahtının varisi Galler Prensi William'ın eşi Prenses Kate Middleton, uzun bir süredir kamuoyunun gündemindeydi. Herkesin merakla beklediği bir görüntüyle ortaya çıktı. Ancak, Prenses'in yeni görüntüleri, sosyal medya platformlarında tartışmalara neden oldu.

GALLER PRENSESİ KATE MİDDLETON, AMELİYAT SONRASI İLK KEZ GÖRÜNTÜLENDİ

Galler Prensesi Kate Middleton, ocak ayında karın ameliyatı geçirmişti. Ameliyatın ardından ilk kez kameralara yakalandı. İngiltere tahtının varisi olan eşi Galler Prensi William ile birlikte Windsor kentindeki bir çiftlik ürünleri mağazasında alışveriş yaparken görüntülendi.

The Sun gazetesinin haberine göre, çiftlik ürünleri satın alırken yakalanan Prenses Kate ve eşi ameliyat sonrası halkın karşısına çıktı. Çekilen video görüntülerinde, çiftin mağazadan ayrılırken samimi bir şekilde sohbet ettiği ve gülümsediği görüldü.

katejpg-9ax9qtoc-0cbudr6-8ojkg.jpg

GÖRÜNTÜLERDEKİ PRENSES KATE Mİ?

Ancak, birçok sosyal medya kullanıcısı, görüntüdeki kişinin gerçekten Prenses Kate Middleton olmadığını iddia eden paylaşımlar yaptı. Sosyal medya platformlarında, Prensesin geçmişte çekilen fotoğraflarıyla bugün çekilen görüntüleri karşılaştıran kullanıcılar, çeşitli farklılıklara dikkat çekerek, görüntüdeki kişinin Prenses Kate'e benzemediğini vurguladı.

FOTOĞRAF İDDİALARI ALEVLENDİRDİ

Geçtiğimiz haftalarda Anneler Günü'nü kutlamak için sosyal medyada bir fotoğraf paylaşan Kate Middleton, beklenmedik bir tepkiyle karşılaştı. Prensesin paylaştığı fotoğrafın üzerinde fotoğraf düzenleme yapıldığı iddia edilerek, tartışmaları alevlendirdi.

Sosyal medya platformlarında yayılan iddialara göre, Prenses Kate'in paylaştığı fotoğrafın üzerinde fotoğraf düzenleme (fhotoshop) yapıldığı ve bu nedenle gerçekçi olmadığı öne sürüldü. Fotoğraftaki belirli detayların manipüle edilmiş olduğu iddiaları, sosyal medya kullanıcılarının tepkisini çekti ve Prenses hakkındaki spekülasyonları daha da artırdı.

oldugu-soylenen-prenses-kate-middleton-ortaya-16958768-2600-m.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler