Son Dakika: Bağcılar'da Muhtar Adayı Silahlı Saldırıya Uğradı!

Son Dakika: Bağcılar'da Muhtar Adayı Silahlı Saldırıya Uğradı!

Bağcılar ilçesine bağlı Yavuz Selim Mahallesi'nde muhtarlık seçimlerinde aday olan Münevver Adan, seçim ofisi olarak kullandığı yerde kimliği belirlenemeyen kişiler tarafından ikinci kez silahlı saldırıya uğradı.

Bağcılar'ın Yavuz Sultan Selim Mahallesi'nde Muhtar adayı olan Münevver Adan'ın seçim ofisi olarak kullandığı yere, kimliği belirlenemeyen şahıslar tarafından ikinci kez silahlı saldırı düzenlendiği belirlendi.

Muhtar adayı Adan ise yaşanan bu olaylar nedeniyle can güvenliğinin tehlikede olduğunu dile getirdi. Polis ekipleri ise olayın aydınlatılması için çalışmalarını sürdürüyor.

images-9.jpeg

MUHTAR ADAYINA SİLAHLI SALDIRI

Bağcılar Yavuz Selim Mahallesi 1063. Sokak'ta dün gece saat 22.00 gerçekleşen olayda Yavuz Selim Mahallesi muhtar adaylarından biri olan Münevver Adan, seçim yarışının sonuna gelindiği sırada ikinci kez silahlı saldırıya maruz kaldı. Edinilen bilgilere göre, Adan'ın seçim ofisi olarak kullandığı yerin önüne 4 gün arayla ikinci kez gelen ve aynı kişiler olduğu düşünülen maskeli saldırganlar, gece saatlerinde 5 el ateş açtığı belirlendi.

Bağcılar Yavuz Selim Mahallesi'nde dün gece saat 22.00 civarında meydana gelen silahlı saldırı, muhtar adayı Münevver Adan ve yakınlarını büyük bir paniğe sürükledi. Plakası olmayan bir motosikletle gelen ve yüzleri kapalı olan saldırganların kimlikleri henüz belirlenemedi.

"BİR CAN GÜVENLİĞİMİZ YOK"

Son Dakika'nın haberine göre silahlı saldırıya uğrayan muhtar adayı Münevver Adan, "Yavuz Selim Mahallesi muhtar adayıyım. Çalışmalarıma devam ediyorum. Yaklaşık 4 gün önce büronun önünde havaya 5 el ateş ettiler. Bugün tekrar havaya ateş ettiler. Sanırım bizi korkutmak amacıyla yapıyorlar. Kim olduklarını bilmiyoruz. Benimle birlikte 3 aday var, bunu yapan adaylardan biri. Polis ekipleri geçen gün çalışma yürüttü ancak plaka yok ve kafalarında kask olduğu için bir şey bulamadılar. Tutanaklarımız var. Bugün de geldiler ve tutanak tuttular. Sözlü bir tehdit de ulaşmadı. Geçen sefer de saat 02.00 civarlarıydı, havaya 5 el ateş edip gittiler. Büroya bakarak havaya ateş edip gidiyorlar. Biz bunun nedenini anlayamadık, bir can güvenliğimiz yok" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler