Hayatı Şiir Oldu

Hayatı Şiir Oldu

ANTALYALI şair, yazar ve ressam Saniye Seycan Ülgüt, 3 kitapta topladığı şiirlerini şiir severlerle paylaştı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Cam Piramit Fuar ve Kongre Merkezi'nde açılan 11'nci Kitap Fuarı'nda Antalya Sanatçılar Derneği (ANSAN) standında şiir kitaplarını tanıtan Saniye Seycan Ülgüt, "Hayatım Şiir oldu" dedi. Ülgüt, yazdığı yüzlerce şiirlerinin arasında özenle derlediği eserlerini "Sonbaharı Yaşamak 1-2-3" adlı kitaplarında birleştirdiğini anlattı.

Bir yandan da eski sağlığına kavuşabilmek için kemoterapi gören 2 çocuk annesi şair,yazar ve ressam Saniye Seycan Ülgüt, "Şiirlerim beni yaşama daha sımsıkı bağladı" diyerek sözlerini şöyle sürdürdü:

"Şiir yazma, şiir okuma merakım çocukluk yıllarımda başladı. İlk ve ortaokul öğrenciyken şiir yarışmalarına katılıyor, özel günlerde sahneye çıkıp yazdığım şiirlerimi paylaşıyordum. Şiir sevdam lise ve üniversite yıllarımda da devam etti. Duygularımı, özlemlerimi, hayallerimi, sevincimi, üzüntümü hep şiirlerimde dillendirdim. Bugüne kadar sayısız şiir yazdım. İlk şiir kitabıma 2016 yılında sahip oldum, devamında 2 şiir kitabım daha yayımlandı."

İşletme Fakültesi mezunu olan Saniye Seycan Ülgüt, şiir yanında resim, öykü, roman, tiyatro oyunu çalışmalarının olduğunu da hatırlattı. Ülgüt, bugüne kadar 10 kez kişisel resim sergisi açtı, çok sayıda karma sergilere, yarışmalara katıldı.

Hayatı Şiir Oldu

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler