Vali Yazıcı, Alanya'daki Çalışmaları Yerinde İnceledi

Vali Yazıcı, Alanya'daki Çalışmaları Yerinde İnceledi

ANTALYA Valisi Ersin Yazıcı, Alanya Doğu Çevre Yolu şantiyesi ve Alanya-Gazipaşa ayrımı Taşkent-Hadim Yolu şantiyesinde incelemelerde bulundu.

Vali Yazıcı, projelerin en kısa sürede tamamlaynıp vatandaşların hizmetine sunmayı planladıklarını söyledi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından inşa edilen ve yapım çalışmalarında son aşamaya gelinen Alanya Doğu Çevre Yolu şantiyesi ve Alanya-Gazipaşa ayrımı Taşkent-Hadim Yolu şantiyesinde incelemelerde bulundu.

İlk olarak inşaası son aşamaya gelen 15 kilometre uzunluğundaki Alanya Doğu Çevre Yolu şantiyesine gelen Vali Yazıcı, yetkililerden projenin hangi aşamada olduğu ve yolun ne zaman tamamlanacağı hakkında brifing aldı. Brifingde, yolun 3 çift tünel ile 10 köprülü kavşaktan oluştuğu, seyahat süresini kısaltarak ulaşımda kolaylık sağlayacağı bilgisi verildi.

İkinci ziyaretini Alanya-Gazipaşa ayrımı Taşkent-Hadim Yolu projesi şantiyesine yapan Vali Yazıcı, proje ile ilgili yetkililerden bilgi aldı, inşaat sahasında incelemelerde bulundu. Kuş Yuvası olarak bilinen ve tamamlandığında İç Anadolu ile Akdeniz'i birbirine bağlanacak projede 8 kilometrelik 10 tünel bulunuyor.

EN KISA SÜREDE TAMAMLAYACAĞIZ

İnceleme sonrası değerlendirmelerde bulunan Vali Yazıcı, "Yapılan yol ve tüneller bölgemizden birçok şehre ulaşımı kolaylaştırarak sürücülerimize ciddi bir zaman tasarrufu sağlayacak. 15 kilometre uzunluğundaki Alanya Doğu Çevre Yolu ile ilgili biten tüneller, yapılan işlerle ilgili çalışmaları değerlendirdik. Kendi içimizde konuşup yol haritamızı belirledik. İnşallah en kısa sürede çalışmalarımızı tamamlayıp vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız" dedi.

Vali Yazıcı, Alanya'daki Çalışmaları Yerinde İnceledi

Vali Yazıcı, Alanya'daki Çalışmaları Yerinde İnceledi

Vali Yazıcı, Alanya'daki Çalışmaları Yerinde İnceledi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler