Kemer'den Spor Temalı Tanıtım Filmi

Kemer'den Spor Temalı Tanıtım Filmi

TÜRKİYE'nin önde gelen turizm merkezlerinden Kemer, son yıllarda spor turizmi ile ön plana çıkarken, ülkemizin en önemli spor turizmi destinasyonu olma yolunda hızla ilerliyor.

Kemer, bölgenin coğrafi güzellikleri yanı sıra artık spor aktiviteleri ile de adından söz ettiriyor. Kemer'in spor destinasyonu kimliğini daha büyük kitlelere ulaştırabilmek amacıyla Kemer Belediyesi tarafından yeni bir tanıtım filmi hazırlandı. Tanıtım filminde Kemer'in coğrafi güzelliklerinin yanı sıra, tatilcilerin gezip görebileceği alanlar ile yeni tematik alanlar ve bölgede yapılan spor aktiviteleri yer alıyor. Spor dron teknolojisi ile çekimleri yapılan filmde aksiyon dolu sahneler, izleyenlerden büyük beğeni topluyor.

ÇOK BEĞENİ ALDI

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, "Kemer olarak eşsiz bir doğaya sahibiz ve bu güzelliklerimizi tanıtmak ve daha büyük kitlelere ulaştırabilmek amacıyla yeni bir tanıtım filmi hazırladık. Kemer hayata geçirdiğimiz projeler ve organizasyonlar ile birlikte artık bir spor turizmi destinasyonu. Spor ve ilçenin güzelliklerini bir arada anlattığımız yeni tanıtım filmimizde Kemer'e yeni kazandırdığımız ve bölgeye çok yakışan tematik alanlarımız; ters ev, taş kafe, skate park ve halk plajımız gibi ilçeye marka değeri kazandıran alanlarda yer alıyor. Yeni bir teknoloji olan spor dron ile çekimleri yapılan filmde Kemer'i çok farklı açılardan görme şansını bulacaksınız" dedi.

Kemer'den Spor Temalı Tanıtım Filmi

Kemer'den Spor Temalı Tanıtım Filmi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler