Antalya Sahillerine Kurban Bayramında Tatilci Akını!

Antalya Sahillerine Kurban Bayramında Tatilci Akını!

Kurban Bayramında Antalya sahillerine tatilciler akın etti. Dünyaca ünlü Konyaaltı sahilinde arefe günü başlayan yoğunluk devam ediyor. İşte ayrıntılar...

Kurban Bayramının gelmesi ile birçok vatandaş Antalya sahillerine akın etti. Turistlerin en çok tercih ettiği turizmin başkenti Antalya'da, birçok önemli sahilinde turist yoğunluğu gözlerden kaçmadı. 

konyaalti-001.jpg

BAYRAM TATİLİNDE YOĞUNLUK

Birçok kişinin tatil dolayısı ile yoğun talep gösterdiği Antalya plajları dolup taştı. İlk beş ayda 3 milyon 405 bin 458 kişinin yoğun talep gösterdiği şehirde birçok ünlü plajı turist akınına uğradı. En çok tercih edilen ve dünyaca ünlü Konyaaltı sahilinde işletmeler günlük olarak 3 bin TL'ye müşterilerine özel hizmet sunuyor. İsteyenler ise hiçbir ücret ödemeden havlusunu serip güneşlenebiliyor. 

yogunn.jpg

KURBAN BAYRAMINDA YÜZDE 100'E YAKIN DOLULUK!

Antalya'nın Konyaaltı ilçesi hem bayram tatili hem de yazın gelmesi ile turistlerin yoğun talep gösterdiği yerler arasında geliyor. Lüks otellerin yanı sıra uygun fiyatlı pansiyonlarında bulunduğu Konyaaltı ilçesi her gün on binlerce tatilciyi ağırlıyor. Birçok farklı konaklama tesisinin bulunduğu ilçede tatilcilerin eğlenceli vakit geçirmesi için birçok alternatif mevcut. Bayram tatilinin başlaması ile 9 günlük tatilin keyfini çıkaracak olan vatandaşlar yoğun talep gösterdi. 

TATİLCİLER İÇİN GECE GÜNDÜZ EĞLENCE 

Konyaaltı sahilini seçenler tercihe göre ücret ödenmeyen plajlar ile beach'lere yoğun ilgi gösterdi. Tatilcilerin iyi zaman geçirmesini sağlayacak eğlence mekanları ise en çok tercih edilen yerler arasındaydı. Şezlong ve şemsiye kiralayan tatilciler canlı müzik dinletisi ile tatilin keyfini en iyi şekilde çıkardılar. Şezlong ve şemsiye 150 TL'den başlayan fiyata kiralandı. Tatilciler ise şemsiye ve şezlonglara kiralama için 250 TL ödedi. Birçok aktivitenin yer aldığı tatil alanında, herkese göre konaklama hizmeti bulunuyor.

yas.jpg 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler