Manavgat'ta Bir İlk Daha; Sahra Mutfağı

Manavgat'ta Bir İlk Daha; Sahra Mutfağı

MANAVGAT Belediye Başkanı Şükrü Sözen, yangının en çok zarar verdiği mahallelerden Belenobası'nda 4 mahallenin faydalanacağı bir sahra mutfağı aşevi kurdurdu.

Aşevinde günlük 500 kişinin faydalanacağı miktarda yemek çıkarılmaya başlandı. Yapılan yemekler, Manavgat Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yangının etkili olduğu Hocalı, Saraçlı, Belenobası ve Gebece mahallelerinde evlerin kapıları çalınarak dağıtılıyor. 1 ay boyunca hizmet vereceği belirtilen sahra mutfağında ilk gün çıkan mercimek çorbası, tas kebabı, pirinç pilavı, ayran, ekmek ve su dağıtımı yapıldı. Belenobası merkezdeki mutfaktan vatandaşların gelerek de yemek alabileceği belirtildi. Başkan Sözen de mutfağın kuruluşu aşamasında yerinde incelemeler yaptı.

VATANDAŞLAR SÖZEN'E TEŞEKKÜR ETTİ

Geçmiş olsun dilekleriyle iletilen yemekleri alan yangınzede vatandaşlar, Başkan Şükrü Sözen'e ve ekiplere teşekkür etti. Başkan Sözen, "Belenobası Mahallesinde kurduğumuz aşevimizle Belenobası, Saraçlı, Hocalı ve Gebece mahallelerimizde yangından zarar gören vatandaşlarımızın bir nebze de olsa hayatlarını kolaylaştırdık. Ekiplerimiz, 4 mahallemizde sıcak yemek dağıtımı gerçekleştirdi. Ancak vatandaşlarımız her gün buradaki aşevimizden gelip yemeklerini alabilir. Yaralarımızı hep birlikte sarmaya devam edeceğiz" dedi.

Manavgat'ta Bir İlk Daha; Sahra Mutfağı

Manavgat'ta Bir İlk Daha; Sahra Mutfağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler