Türk Vatandaşı Mine Gümüşkaya İsrail Ordusuna Katıldığını Duyurdu! Mine Gümüşkaya Kimdir?

Türk Vatandaşı Mine Gümüşkaya İsrail Ordusuna Katıldığını Duyurdu! Mine Gümüşkaya Kimdir?

Mine Gümüşkaya adlı kişi İsrail ordusuna katıldığını duyurdu. Gönüllü olarak katıldığını belirten Gümüşkaya, Gazze şeridindeki operasyonlara katılmak için bölgeye gideceğini belirtti. İşte detaylar…

Mine Gümüşkaya adlı kişi, İsrail-Hamas çatışmalarında İsrail’e destek vermek için Gazze Şeridi'ne yönelik operasyonlarına katılmak istediğini ve bölgeye gideceğini açıkladı. Gümüşkaya, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Kararımı vererek İsrail Savunma Kuvvetleri'ne gönüllü olarak katılmaya karar verdim. Bir süre burada olmayacağım, inanıyorum ki zafer bizim olacaktır" ifadelerinde bulundu.

"GÖNÜLLÜ OLARAK İSRAİL SAVUNMA KUVVETLERİNE KATILMA KARARI ALDIM"

7 Ekim'de başlayan Gazze Şeridi'ndeki çatışma 11. gününde de devam ederken, bölgede birçok sivilin hayatını kaybettiği açıklandı.  Bu süreçte sosyal medyada aktif olan Mine Gümüşkaya adlı bir kullanıcı, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda İsrail Savunma Kuvvetleri'ne katılacağını duyurdu.

Gümüşkaya, İsrail Savunma Kuvvetleri üniforması ve üzerindeki silahlarla poz verirken, "Aldığım karar üzerine gönüllü olarak İsrail Savunma Kuvvetleri'ne katılma kararı aldım, bir süre burada olmayacağım, eminim zafer bizim olacaktır" ifadelerini kullandı.

mine.jpg

"KENDİ İSTEĞİMLE ORDUYA KATILDIM"

Sosyal medya hesabından İsrail Ordusuna katılacağını açıklayan Gümüşkaya, takipçilerinden gelen tepkiler üzerine açıklama yaptı.

Gümüşkaya açıklamasında, "Türk vatandaşı değilim ve kendi isteğimle orduya katılmayı istedim. Eski Twitter hesabım kapatılmadan önce Türkiye'ye karşı bir düşmanlığım olmadığını, aksine her zaman İsrail-Türkiye dostluğunu paylaşıyordum" ifadelerinde bulundu.

gum.jpg

gumus.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler