Timur Cihantimur, ABD Cezaevinde Saldırıya Uğradı

Timur Cihantimur, ABD Cezaevinde Saldırıya Uğradı

Timur Cihantimur, ABD’de bulunduğu cezaevinde saldırıya uğradı. Olay sonrası güvenlik önlemleri artırılırken, Cihantimur’un durumu merak konusu oldu. Yetkililer, saldırının nedenine dair soruşturma başlattı. Detaylar ve gelişmeler takip ediliyor.​

İstanbul Eyüpsultan'daki trafik kazasında Oğuz Murat Aci'nin ölümüne sebep olduktan sonra annesi Eylem Tok ile birlikte ABD'ye kaçan Timur Cihantimur, cezaevinde üç kişinin saldırısına maruz kaldı. Dudağı patlayan ve dişi kırılan Cihantimur, hastaneye kaldırıldı ancak yer olmadığı gerekçesiyle tekrar cezaevine geri gönderildi.

timur-cihantimur-abd-cezaevinde-saldiriya-ugradi.jpg

TİMUR CİHANTİMUR ABD CEZAEVİNDE SALDIRIYA UĞRADI

İstanbul Eyüpsultan'da 1 Mart gecesi Oğuz Murat Aci'nin ölümüne yol açtıktan sonra annesi Eylem Tok ile birlikte ABD'ye kaçan ve tutuklanan Timur Cihantimur, cezaevinde telefon sırası beklerken üç kişinin saldırısına uğradı. Saldırıda yüzüne ve kafasına vurulan Cihantimur'un dudağı patladı ve dişi kırıldı. İlk müdahalenin ardından hastaneye kaldırılan Cihantimur, hastanede yer bulunmaması nedeniyle cezaevine geri gönderildi. Şu anda Newark'taki tutukevinin karantina bölümünde bulunduğu bildirildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler