Prigojin’in Öldüğü Uçakta, Hayatını Kaybeden Hostesin Son Telefon Görüşmesi Ortaya Çıktı!

Prigojin’in Öldüğü Uçakta, Hayatını Kaybeden Hostesin Son Telefon Görüşmesi Ortaya Çıktı!

Prigojin’in de içinde bulunduğu özel jetin düşmesi sonucu hayatını kaybeden hostes Kristina Raspopova'nın uçuş öncesi akrabasını arayarak, uçakta gizemli onarımların gerçekleştirildiğini söylediği ortaya çıktı.

Wagner lideri Prigojin'in de içinde bulunduğu jet uçağının düşmesi sonucu içerisindeki mürettebat dahil 10 kişinin hayatını kaybettiği açıklanmıştı. Jet uçağında görevli olan hostes Kristina Raspopova'nın uçak kalkmadan önce akrabasını arayarak uçakta gizemli onarımların gerçekleştirildiğini belirttiği ortaya çıktı. Bu durumun sonucunda ise 'uçak düşürüldü mü?' iddiaları geldi.

PRİGOJİN’İN ÖLÜMÜNDEKİ GİZEMLİ İDDİALAR

ChK-OGPU Telegram kanalında yayınlanan bilgilere göre, 39 yaşındaki hostes, uçuş öncesi akrabalarını arayarak uçakta acil ve esrarengiz tamiratların yapıldığını ifade etti. Aynı zamanda, tamiratların tamamlandığında Moskova'ya dönüş yapacağını söylemesi üzerine bu iddialar, uçak kazasının ardındaki sırları ve olası nedenleri daha da karmaşık hale getirdi. Hostes’in bağlantı kurduğu kişi ile ilgili detaylar ise merak ediliyor. Hostesin yaptığı son telefon görüşmesinin kazayla bağlantılı olup olmadığı ise araştırılıyor. Uçak kazası ve sonrasında gelen bu iddialar, tüm dünyada geniş bir yankı uyandırdı. Hem medya hem de yetkililer, olayın ardındaki gerçekleri aydınlatmak için titiz bir çalışma yürütüyor.

HOSTES KRİSTİNA RASPOPOVA'NIN AKRABASI KONUŞTU

Düşen jette görev alan ve hayatını kaybeden hostes Kristina Raspopova'nın akrabasından şaşırtan bir açıklama geldi. 39 yaşındaki hostesin akrabalarını araması ile uçakta gizemli onarımlar yapıldığını söylediği ve tamirat bitince Moskova’ya gideceğine dair bilgi verdiği belirtildi. Wegner lideri Prigojin’in uçak kazasında ölmesi ise akıllara uçağın düşürülmesi ile ilgili iddiaları getirdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler